NEW YORK -Dünya otel menkul piyasasında şaşırtıcı değişim gerçekleşerek dünya çapında 3 ünlü otel el değiştirdi. Otel menkul piyasası hiç olmadığı kadar canlı; İşte bu ayın ses getiren üç büyük satışı:
1. Singapur"daki ünlü Raffles oteli Katarlı yarı devlet yatırım ortaklı bir konsorsiyuma 275 milyon dolara satıldı. Piyasaların satış öncesi tahmini ise 350 dolardı. Yapılan açıklamada, oteli satıştan önce işleten Fairmont Raffles Hotels International şirketi, tesisi işletmeye devam edecek.
2. Bir emlak şirketi olan ABD"li Washington Holdings, ABD"nin Kaliforniya eyaletinde, Dana Point"da bulunan St. Regis Monarch Beach resort otelini 235 milyon dolar karşılığında Citigroup bankasından satın aldı. Daha önceki işletme sahipleri bankaya olan borçlarını ödeyemeyince, oteller Citigroup"un mülkiyetine geçmişti.
3. Starwood otel zinciri ise, Wall Street Journal"ın haberine göre, ikisi de Manhattan 39. Caddede bulunan iki "W" otelini, İngiltere merkezli St.Gilles Hotels şirketine 78 milyon dolara sattı.
Manşetler
Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu