İSTANBUL- Bu yaz sezonunda Kasım ayı sonuna kadar binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, yurtiçi ve yurtdışında yaptığı gösterilerle de adından sıkça söz ettirdi. Geniş turne programı nedeniyle İstanbul"da çok az bulunan topluluk, yoğun istek üzerine İstanbullu sanatseverlerin karşısında olacak. Dünya turnesine; İstanbul"da yapacağı gösteriyle kısa bir mola verecek olan topluluk, sırasıyla Umman, Romanya ve Çin turneleriyle kaldığı yerden devam edecek. Bu güne kadar 85 ülke ve 275 şehirde 20 milyon sanatsevere Anadolu Kültürünü danslarla anlatan topluluk, İstanbulluların da özlemini dindirecek. 4 Aralık Cumartesi akşamı İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi"nde sahne alacak olan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, dev kadrosuyla İstanbulluların gönlünü bir kez daha fethedecek.
Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, yoğun bir yaz sezonunu başarıyla tamamladıklarını ifade ederken, gösteriden gösteriye koştuklarını söyledi. Erdoğan; 11 yılda dünyada neredeyse sahne almadığımız yer kalmadı. Her gittiğimiz ülkede büyük ilgiyle karşılandık. Türkiye"yi yurtdışında en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Yakaladığımız başarı bizi gururlandırıyor. Dünya turnemize; İstanbul"da yapacağımız gösteri ile kısa bir mola veriyoruz. Uzun bir aradan sonra bizi özleyen İstanbul seyircisiyle tekrar buluşacağız. Bizi her zaman izlemek istediklerini biliyoruz. Ve ilgiye en iyi şekilde karşılık vermeye çalışıyoruz. İstanbul"da gösteri mekanı sıkıntısı olduğu için genelde Avrupa yakasında sahneye çıkıyoruz. Anadolu Yakası"nda bizim koreografimize uyacak sahne maalesef yok. Sadece Bostancı Gösteri merkezi var. Anadolu yakası izleyicisine hitap eden Bostancı Gösteri Merkezi"nde İstanbullu sanatseverlere unutamayacakları bir gösteri sunacağız dedi.
Öte yandan Anadolu Ateşi"nin İstanbul"da verdiği dünya turnesi programı; 30 Kasım Umman, 7 Aralık Romanya ve 14 Aralık"ta da Çin"de yapılacak olan 2 aylık turne ile devam edecek.
Manşetler
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat
Rusya Pazarında telep arttı, Sömestir rekor kırdı!