Dünya Havlu Günü kutlandı

Dünya Havlu Günü, Antalya’da ilk kez Crystal Hotels zincir otellerinden Crystal Waterworld Resort&Spa otelde kutlandı.

ANTALYA- İngiliz yazar Douglas Adams’ı anmak amacıyla hayranları tarafından 14 yıldır her 25 Mayıs’ta kutlanan Dünya Havlu Günü, Antalya’da ilk kez Crystal Hotels zincir otellerinden Crystal Waterworld Resort&Spa otelde kutlandı.



Douglas Adams’ın hayranları, yazarın “Otostopçu’nun Galaksi Rehberi” adlı oyununda kullandığı havlu ritüeline gönderme yapmak üzere düzenlenen çeşitli etkinliklere ellerinde havluları ile katılıyor ve yazara olan şükranlarını sunuyorlar. Bu kutlamayı sosyal medya üzerinden yıllarca gerçekleştiren turizm yazarı, eğitmen Emir Hepoğlu’nun önerisini değerlendiren Crystal grubu da ilk etkinliğin Crystal Waterworld otelde gerçekleştirilmesini kararlaştırdı.





Crystal Waterworld otel’de Emir Hepoğlu’nun etkinlik koordinatörlüğünde düzenlenen Dünya Havlu Günü kutlamaları nedeniyle, havuz oyunları, havlu katlama, havlu sıkma, havlu voleybolu, uçan havlu fotoğraflama gibi etkinlikler gerçekleştirildi. Otelde kalan misafirlerin coşku ile katıldığı Dünya Havlu Günü etkinlikleri arena tiyatroda dans yarışması ile devam etti, havlu kral ve kraliçesi seçildi.

 

Manşetler

THY'den dev işbirliği
Hilton bu yaz Akdeniz'de 10 muhteşem tatil köyü açıyor  
Havayolu şirketlerinden maliyetleri azaltma planı
Bakan Ersoy: Turizmde 2024 hedefi, 60 milyar dolar gelir
Skål İstanbul, 23 Nisan ve Dünya Skal Günü’nü kutladı
Bakan Ersoy: Mahkeme Booking.com'a yasağı kaldırdı
Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Formula 1 başlıyor
CHP lideri Özgür Özel, 1 Mayıs’ta Taksim’e yürüyecek
Valilik 1 Mayıs’ta İstanbul’u ‘kilitledi’
Milliyet ücreti’ alan Limak Lara Hotel’e 54 bin TL ceza kesildi