Dünya Basın fotoğrafı ödülü verildi

Masturzo; fotoğrafında, İran'da cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlarını başkent Tahran'da bir binanın çatısından protesto eden bir kadını gösteriyor.

AMSTERDAM -Dünya Basın Fotoğrafı ödülünü İtalyan serbest fotoğrafçı Pietro Masturzo kazandı. Masturzo; ödül kazanan fotoğrafında, İran'da geçen yıl yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlarını başkent Tahran'da bir binanın çatısından protesto eden bir kadını gösteriyor.
Masturzo'nun ödül kazanan fotoğrafı İtalyan RAI televizyonu tarafından gösterildi ve Loop dergisinde yayımlandı.
Yarışmada Fransız Haber Ajansı (Agence France-Presse) olay yeri fotoğrafçılığı ödüllerinin çoğunu kazanırken, Arjantinli fotoğraf çı bu dalda iki yıldır üst üste birinciliği aldı.
Ödül kazanan fotoğraf, "http://collettivowsp.files.wordpress.com/2009/10/suitettiditeheran-5.jpg" internet adresinden görülebiliyor.

Manşetler

İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi
Brezilya, 2026 Karnavalı'nda yabancı ziyaretçi rekoru
Trump, İspanya ile ticarete veda ediyor
Gürcistan BM turizm adaylığını geri çekti
Astana, Avrupa seyahat forumuna ev sahipliği yapacak.
Turizmci Murathanoğlu beton mikserinin altında kalarak can verdi
Viking Nil Nehri turlarını yeniden başlattı