Dragos Konakları tanıtıldı

Caddebostan - Tuzla Sahil Yolu'nun yeni yaşam merkezi olmaya aday projesi olan Dragos Konakları'nın tanıtımı yapıldı.

Kadir Toprakkaya / Kadıköy Life

İSTANBUL- Caddebostan - Tuzla Sahil Yolu'nun yeni yaşam merkezi olmaya aday projesi olan Dragos Konakları'nın tanıtımı yapıldı.
Duna Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kaan ve oğlu İsmail Kaan ile konakların satış ve pazarlamasını yapan ekibin yöneticisi Erkan Yılmazer'in ev sahipliğinde konakların bahçesinde düzenlenen barbekü partisi ile konukların ağırlandığı, örnek dairelerin gezildiği etkinliğe projeden konut satın alan ve almayı düşünen davetliler katıldı.


Erkan Yılmazer, Okan Karacan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Kiptaş'a ait Dragos Konutları'nı inşa eden Duna Yapı'nın konutların tanıtımında binalar gelin gibi süslendi.



Okan Karacan'ın sunuculuğunu yaptığı tanıtıma Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım'da katıldı. Çeşitli müzik gruplarının sahne aldığı, palyaçolar ve mekanik rodeo gibi etkinlikler, havai fişek gösterileri ile tanıtım oldukça renkli geçti.


Kadıköy Life Dergisi ve turkiyeturizm.com ekibi tanıtıma birlikte katıldı

Manşetler

Skalite Türk turizmcilerin dünyaya armağanı olacak
Dedeman Hospitality salonlarını genç sanatçılara açtı
Türkiye'nin medikal ve kayak turizmine ilgi yükseldi
Andrea Bocelli’nin Romanza 30. Yıl için İstanbul'a geliyor
Yunanistan'dan Türk vatandaşları için vize kararı
İbrahim Canliel, Air Astana Group’un CEO’su oldu
2025'te Antalya'ya 120 bin Letonyalı turist geldi
TUI raporu: Bilgi odaklı seyahatlere artan ilgi artıyor
Turizmin yeni hedefi: Belirsizlik çağında yönü değişiyor
İstiklal Caddesi, 2025'te 107 milyonla rekor kırdı