Dolunayda “Dracula” Partisi

Antalya Kemer’de bulunan Olimpos Teleferik İşletmesi düzenlediği birbirinden ilginç etkinlikler ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

KEMER -Antalya Kemer’de bulunan Olimpos Teleferik İşletmesi düzenlediği birbirinden ilginç etkinlikler ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Olympos Teleferik yetkilileri 2365.mt de renkli geceler için düğmeye bastı. 16 Temmuz ve 13 Ağustos Cumartesi Geceleri Zirvede ‘’Dolunayda Dracula Party’’ organizasyonları gerçekleştirilecek. Gecede 20:30’dan itibaren teleferikle çıkışlar başlayacak; zirveye çıkış yapan herkese Dracula Pelerini ve takma vampir dişi takdim edilecek.

Nasıl bir program olacak?
Teleferik işletmesinden yapılan açıklamada konu ile ilgili gerçekleştirilecek program hakkında şu bilgiler verildi: 20:30’dan itibaren teleferikle çıkışlar başlayacak,zirveye çıkış yapan herkese Dracula Pelerini ve takma vampir dişi takdim edilecek. Limitsiz içki konsept olarak ağırlıklı kırmızı içecekler, fakat isteyen her tür yerli içkiden tüketebilecek. Dj canlı performans olacak, bistro düzeninde açık panorama terasında kokteyl menü ikram edilecek. Bol danslı, bol müzikli; dolunaylı ilginç bir gece olacak. Party 01:30 itibarıyla sona eriyor; dileyen herkes için Kemer ve Antalya’dan servis düzenlenecek.

Halil Öncü

Manşetler

Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?
Bakan Ersoy ve THY buluştu: Turizmde rota genişliyor
Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon eylülde yüzde 3,8'e yükseldi
Captain Arctic Kuzey Kutbu’na rüzgarla sefere çıkıyor
Almanya'nın en zenginleri listesinde 3 Türk yer aldı
Yapay zekâ uçakta ne yendiğini takip ediyor
Türkiye'den beş şirket listede
Analistler: Uçak bilet fiyatları daha da yükselecek
Mısır’dan seyahat dünyasına çağri: “B planı değiliz!”