Doğuş, otel sayısını 26’ya çıkaracak

Doğuş Grubu CEO’su Hüsnü Akhan, yüzde 22’lik bir büyüme kaydettiklerine işaret ederek, 2016 sonunda 18 milyar lirayı, aktif büyümede ise 33 milyar lirayı aşacaklarını söyledi.

İSTANBUL- Doğuş Grubu CEO’su Hüsnü Akhan, yüzde 22’lik bir büyüme kaydettiklerine işaret ederek, 2016 sonunda 18 milyar lirayı, aktif büyümede ise 33 milyar lirayı aşacaklarını söyledi.

Akhan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yurtiçinde ve dışında otel sayımızı 18’den 26’ya çıkarmayı planlıyoruz. 10 ülkede 154 olan restoran sayımızı 180’e çıkaracağız. Sermaye hareketlerinin bu kadar hızlı olduğu bir ortamda kur ve faiz hareketlerini kimse kontrol edemez. Biz 2016’da başladığımız yatırımlarımızı 2017’de de devam ettireceğiz. İnşaatta en son Mumbai’de proje kazandık. 5 yurt dışı 14 yurt içi olmak üzere 19 projeye 4.5 milyar dolar ayırdık.”

Dünya

Manşetler

Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat
Rusya Pazarında telep arttı, Sömestir rekor kırdı!