Doğa severler, tarihi Likya Yolu'nda trekking yaptı

Büyükşehir Belediyesi Antalya’nın doğal ve tarihi güzellikleriyle doğaseverleri buluşturmak amacıyla düzenlediği doğa yürüyüşleri devam ediyor

Abdurrahman Büyükkeskin
Kemer/Antalya -
Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Likya Yolu’nda vatandaşların katılımıyla doğa yürüyüşü düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Antalya’nın doğal ve tarihi güzellikleriyle doğaseverleri buluşturmak amacıyla düzenlediği doğa yürüyüşleri devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Kemer Doğa Yürüyüşçüleri grubu işbirliği ile Likya Yolu Doğa Yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.

Antik Tiyatroda Müzik Dinletisi

Kemer Cennet koyundan başlayan 6 Km’lik doğa yürüyüşü parkuru, Phaselis antik şehirde sona erdi. Yürüyüşe katılanlar doğanın eşsiz güzelliğinde hem spor yaptı hem de keyifli saatler geçirdi. Phaselis Antik Tiyatroda ise yerel sanatçı Serpil Doğan, katılımcılara müzik ziyafeti yaşattı. Doğa Yürüyüşçüleri Antik tiyatroda tarihin ev sahipliğinde gönüllerince bir gün geçirdi.

Manşetler

Schengen vizesinde karaborsa dönemi
Tamince'den 'Epstein' iddialarına yanıt: Arkadaşım rica etti
Sani Şener, Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
obilet’e ‘Bilirkişi Heyeti’ şoku!
Türkiye'de pilot sayısı 17 bin 910'a ulaştı
Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar