Dmaxtour ile turizme giren Haksever Group hedef büyüttü

Türsab eski Başkanı Başaran Ulusoy’un devrettiği Türhol Turizm’i alan Cemalettin Haksever, Nazmiye Ayla Aydoğdu ve Seyitnur Azizov’un güç birliği oluşturdular.

İSTANBUL- Haksever Group’un kurucularından Cemalettin Haksever DMaxtour ile turizm sektörüne yatırım yaptı. Türsab eski Başkanı Başaran Ulusoy’un devrettiği Türhol Turizm’i alan Cemalettin Haksever, Nazmiye Ayla Aydoğdu ve Seyitnur Azizov’un güç birliği ile isim değiştirerek kurulan Dmaxtour, keşifçi ruhuyla bütünleştirerek, turizm sektöründe güvenle keşfin yeni adresi olmayı hedefliyor.

1985 yılında kurulan Haksever Group, Haksever Fermuar, Haksever Düğme ve Haksever Makine şirketleriyle sektör liderliğini elinde bulunduruyor. Dünyaya yaptığı ihracat ile ülke ekonomisine katkı sağlayan Haksever Group’un metal ihracatı ve sağlık alanında da yatırımları bulunuyor.

DMaxtour ile turizm sektöründe de lider olmak için yola çıktığını söyleyen Haksever Group Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Haksever yeni iştiraki ile ilgili şunları söyledi: “Sanayici olarak çalışmanın size kazandırdığı en önemli yetkinlik ilerlemenin değerini bilmek. Böylece sadece tek bir konuda uzman olmanız size yetmiyor. Küçük bir kuruluş olarak başladığım yolda daha sonra sağlık alanındaki yatırımlarımızla büyürken zor zamanlar yaşadığımız şu günlerde daha fazlasını yapmak istedik. İş dünyasında durup izlemek diye bir durum yoktur.

Böyle dönemlerde yatırım yapmanın da kalkınma adına sanayicinin görevi olduğunu düşünüyorum. Elinizi taşın altına koymanız gerekir. Biz de turizm sektörünün içinde bulunduğu durum ve geleceği üzerinde yaptığımız detaylı bir fizibilite çalışmasının ardından deneyimli bir ekiple bir araya gelerek Dmaxtour’u kurduk. Çünkü biliyoruz ki Türkiye turizminin alacağı çok yol var. Bir sanayici olarak hizmet sektöründe de lider olmak için çıktığımız bu yolda ülke ekonomisine ve istihdama yapacağımız katkıdan dolayı da heyecanlıyız.”

Manşetler

Bin yıllık miras: Özbekistan’ın ipek başkenti Margilan
Bodrum otellerinin doluluk oranı %85'e ulaştı.
Barışın 3 bin yıllık mesajı Hattuşa’dan çıktı!
Fransa’da bir heykelin içinde uyumak harika bir fikir
50'li yaşlarda yapılabilecek en iyi 10 gezi
OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip
Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor