Divan Grubu Ankara Çankaya’da yeni otel açıyor

Mart 2022’de kapılarını açmaya hazırlanan Divan Ankara, hizmet ve kalitesiyle başkentin kurumsal ve turistik değerlerine yeni bir soluk kazandırmayı hedefliyor.

ANKARA- Türk otelciliğinde bir ekol olan Divan Grubu’nun Ankara’daki yeni otelinin adresi Çankaya oldu. Mart 2022’de kapılarını açmaya hazırlanan Divan Ankara, Divan Grubu hizmet ve kalitesiyle başkentin kurumsal ve turistik değerlerine yeni bir soluk kazandırmayı hedefliyor.

Başkentimizin önemli lokasyonlarından Çankaya’da hizmet vermeye hazırlanan Divan Ankara, şehrin hızla gelişen kurumsal ve turistik değerlerine Divan Grubu hizmet ve kalitesiyle katkı sağlamayı amaçlıyor. Gülsan Holding ile yapılan anlaşmanın ardından yeni otelin, renovasyon çalışmalarını takiben Mart 2022’de misafirlerini ağırlamaya başlaması planlanıyor.

Divan Grubunun kalitesinden ödün vermeyen konaklama hizmetlerinin yanı sıra, yeme içme alanlarındaki lezzet deneyimlerini, geniş balo ve konferans salonlarındaki etkinliklerini misafirleriyle buluşturmayı hedeflediği Divan Ankara, kurumsal ve özel gün organizasyonlarının da önemli adresi olmaya hazırlanıyor.

Divan Grubu Genel Müdürü Murat Tomruk ve Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gül‘ün hazır bulunduğu toplantıda, iki kurum arasında gerçekleşen imza töreninin ardından yeni otel renovasyonuna başlanan Divan Ankara, yeni adresinde; 6 suit, 2 kral dairesi olmak üzere toplam 150 odası ile misafirlerine unutulmaz konaklama deneyimi sunacak.

Yaklaşık 1.000 metrekareye yayılan yeme içme alanları, 2.000 metrekareye yayılan, 1.500 kişi kapasiteli 10 adet toplantı salonlu kongre merkezi ve 3500 metrekarelik SPA alanındaki kapalı yüzme havuzu, masaj odaları, fitness salonu, hamam, sauna ve buhar banyosunu kapsayan hizmetleriyle Divan Ankara, şehre yeniden bir soluk getirecek.

Manşetler

11.000 Alman tatilci en beğendiği otelleri belirledi
Taş Tepeler’de yeni bulgular Neolitik Döneme ışık tutuyor
Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!