Dijital Kış Pist Kupaları yarışmaları başlıyor

TOSFED, Spor Toto, Media Markt ve G-SHOCK katkılarıyla, Red Bull Gaming Ground çatısı altında Dijital Kış Kupaları organizasyonlarına başlıyor.

İSTANBUL- Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Spor Toto, Media Markt ve G-SHOCK katkılarıyla, Red Bull Gaming Ground çatısı altında Dijital Kış Kupaları organizasyonlarına başlıyor.

Pandemi döneminde, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘evde kal hareketsiz kalma’ çağrıları kapsamında Türkiye Dijital Pist ve Ralli Şampiyonası organizasyonlarını başarıyla gerçekleştiren TOSFED, Şubat ayı içerisinde Asetto Corsa, R Factor, GT Sport ve Dirt Rally 2.0 platformları üzerinden 5 ayrı kupa gerçekleştirecek.
11 Şubat’ta elemeler ile başlayarak 28 Şubat'a kadar devam edecek olan kupalarda dereceye giren katılımcılar, Media Markt ve G-SHOCK’tan ödüller kazanacaklar.

Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA)’ya bağlı 146 ülke arasında ulusal statüde dijital şampiyona düzenleyen ilk ve tek federasyon olduklarını hatırlatan TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, Kış Kupası’nın ardından Nisan ayı itibariyle de 2021 Türkiye Dijital Pist Şampiyonası ile Türkiye Dijital Ralli Şampiyonası’na başlayacaklarını belirtti. Başkan Üçlertoprağı, son yıllarda gençlerden büyük rağbet gören dijital motor sporlarında kendini yetiştirip gerçek pistlere adım atan birçok global sporcu bulunduğunu söyleyerek "İşbirliği yapmaktan her zaman mutluluk duyduğumuz motor sporlarının en büyük destekçilerinden Red Bull ve bu kupayla birlikte ailemize katılan Media Markt ile G-SHOCK markalarıyla birlikte başarılı bir organizasyonu hayata geçireceğiz . açıklamasını yaptı.

Manşetler

Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi
Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı