Dev ellerin taşıdığı köprüye turist akını oluyor

Vietnam'ın Da Nang şehrinde her yıl 1 buçuk milyon kişinin ziyaret ettiği taştan ellerin tuttuğu köprü deniz seviyesinden bin 400 metre yükseklikte bulunuyor

DAN NANG - Vietnam'ın Da Nang şehrindeki dev ellerin taşıdığı köprü yerli ve yabancı turistleri şaşırtıyor. Her yıl 1 buçuk milyon kişinin ziyaret ettiği taştan ellerin tuttuğu köprü deniz seviyesinden bin 400 metre yükseklikte bulunuyor. Köprünün tasarımcısı ve yapımcısı olan TA Corporation isimli peyzaj mimarlığı şirketi eller hakkındaki gerçeği anlattı.

Mimarinin bölgeye turist çekmede ne kadar önemli bir faktör olduğu tüm dünya tarafından bilinen bir gerçekken, bu göz alıcı köprü şimdiden ülkenin ilgi odağı haline geldi. 2Vietnam'da Da Nang'ın Ba Na Hills isimli bölgesinde inşa edilen The Golden Bridge, iki dev elin üzerinde durmasıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.3Çünkü sıra dışı tasarımıyla hem seyahatseverlere hem de sosyal medya kullanıcılarını kendisine çeken köprü, gökyüzüne doğru yükselen bir çift el tarafından tutuluyordu.


TA Corporation isimli peyzaj mimarlığı şirketi çalışanı elleri tasarlıklarını daha sonra çelik kafeslerle kapladıklarını bunun 1 yıl sürdüğünü belirtti.











 

Manşetler

Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu
Yunanistan'da "havlu isyanı" zafer kazandı
6 ülkeden 11 grupta 600 dansçı Side'de dans etti!
Kaş'ta turizm sezonu Yörük Göçü ile başladı!
ŞUTUDER’de Yeni Başkan Mehmet Kamil Türkmen oldu
Harem'in Kalbi İlk Kez Kapılarını Açtı!
Vize başvurularının yüzde 90'ı onaylandı
Coffee Festivali'ne100’e Yakın Marka, 17 Bin ziyaretçi katıldı
Kemer destinasyonu 650 turizm acentesine tanıtıldı
Miniatürk’te “Bahara Merhaba” festivali başlıyor