İSTANBUL- Nezih Kitapevi, Remzi, D&R ve Migros Mustafa Kemal Atatürk'e TV kanallarından ve dergi sayfalarından hakaret eden Mustafa Armağan'ın 'Derin Tarih’ dergisini raflardan indirdi.
RTÜK, Derin Tarih programı nedeniyle Tvnet'e ağır ceza kararı aldı
Mustafa Kemal Atatürk'e TV kanallarından ve dergi sayfalarından hakaret eden Mustafa Armağan'a darbe üstüne darbe geliyor. RTÜK, Derin Tarih progamı ile TVNet'e ağır ceza kararı aldı.
RAFLARDAN İNİYOR
Nezih, Remzi kitapevlerive D&R da ‘Derin Tarih’i raflardan kaldırdı. Nezih Kırtasiye, dün TrBoykot isimli hesabın, geçmişte FETÖ’yü de övdüğü ortaya çıkan Mustafa Armağan’ın yönetiminde yayınlanan ‘Derin Tarih’ dergisiyle ilgili çağrısına olumlu cevap verdi. “Derin Tarih isimli dergi müsveddesini raflarınızdan indirmenizi rica ve talep ediyoruz” şeklinde sosyal medyadan atılan mesaja cevap veren Nezih Kırtasiye, “İlgili dergi bugün itibariyle raflarımızdan kaldırılmaktadır. Geri bildiriminiz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz” dedi.Migros yetkilileri, Sözcü'ye yaptığı açıklamada “Raflarımızda böyle bir ürün bulunmamaktadır” dedi. Remzi Kitabevi Satış Müdürü Fevzi Kılınçaslan Bey, “Bugün konuyla ilgilendik ve Cumhuriyetimizin kurucusuna hakaret eden yazıların yer aldığı Derin Tarih dergisini raflarımızdan kaldırdık. Remzi Kitabevi olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’e karşı yapılmış bu davranışlara ve hakarete kayıtsız kalamazdık. Bunun da gereği yaptık” dedi. D&R da konuyla ilgili raflardan kaldırıldığı bilgisini verdi.
ATATÜRK'E HAKARET ETMİŞTİ
Mustafa Armağan, TVNet’te yayınlanan ‘Derin Tarih’ isimli programda, Süleyman Yeşilyurt ve Yavuz Bahadıroğlu ile Mustafa Kemal Atatürk’ün, manevi kızı Afet İnan ile ilişkisi olduğu yönünde imalarda bulunmuş ve infial yaratmıştı. Savcılık konuyla ilgili soruşturma açmıştı.
Manşetler
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
Raylar üzerinde “mermi trenler” seyahati değiştiriyor
Dünyada en çok turist öldürülen, güvensiz şehirler
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi
Brezilya, 2026 Karnavalı'nda yabancı ziyaretçi rekoru
Trump, İspanya ile ticarete veda ediyor
Gürcistan BM turizm adaylığını geri çekti
Astana, Avrupa seyahat forumuna ev sahipliği yapacak.
Turizmci Murathanoğlu beton mikserinin altında kalarak can verdi