Deniz Uğur, İsviçre Seyahat Birliği Konseyi'ne katıldı

TUI ile birleşen Bentour'un CEO'su Deniz Uğur, 18 Kasım 2025'te Strazburg'da düzenlenen genel kurulda İsviçre Seyahat Birliği (SRV) Konseyi üyeliğine seçildi .

Bentour daha fazla etki kazanıyor: Deniz Uğur, İsviçre Seyahat Birliği Konseyi'ne katıldı

STRAZBURG- TUI ile birleşen Bentour'un CEO'su Deniz Uğur, 18 Kasım 2025'te Strazburg'da düzenlenen genel kurulda İsviçre Seyahat Birliği (SRV) Konseyi üyeliğine
seçildi. Strazburg'da düzenlenen genel kurulda seçilmesinin ardından kurumun yönetim kuruluna katılacak.
1928 yılında kurulan SRV, İsviçre ve Lihtenştayn'daki seyahat acentelerini, tur operatörlerini ve çevrimiçi seyahat acentelerini bir araya getiren sektör kuruluşudur.

Uğur, dernek başkanı ve 12 üyeden oluşan yönetim kuruluna eklenen tek yeni isim. Bentour yöneticisi, teknolojik yeniliklerin seyahat acentelerine, tur operatörlerine ve müşterilere somut faydalar sağlamasını hedefleyen derneğin yeni oluşturulan "Dijitalleşme" departmanına liderlik edecek. 160'tan fazla üyenin katıldığı toplantıda, yönetim kurulunun üç üyesi daha onaylandı. Bunlar Natalie Dové (Nussbaumer Reisen), Sonja Laborde (TPS) ve André Lüthi ( Globetrotter) oldu.

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı