Demre'de eko turizm alanları arı varlığıyla korunuyor!

Demre Belediye Başkan Vekili Hatice Yılmaz, Demre'nin kültür, tarih ve arkeolojik varlıkları tanıma turizmi yanı sıra çok güçlü eko ve botanik turizmi potansiyeline sahip olduğunu söyledi

Abdurrahman Büyükkeskin
Demre/Antalya -
Noel Baba'nın memleketi ekoturizm ve eko turizm alanları arı varlığını korunuyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Demre(Kale)'de eko ve botanik turizminin gelişmesi ve korunması için bal üreticilerine için arı kovanı desteğinde bulundu. Böylece Demre'de ekosistem ,ekolojik alanlar ve eko turizm alanları biyolojik yöntemle korunmuş oluyor.

  Demre Belediye Başkan Vekili Hatice Yılmaz, Demre'nin kültür, tarih ve arkeolojik varlıkları tanıma turizmi yanı sıra çok güçlü eko ve botanik turizmi potansiyeline sahip olduğunu söyledi
Hatice Yılmaz, Arıcılığı geliştirmek ve üreticilerimize katkı sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, Demre’de 44 üreticimize toplam 132 arı kovanı desteği sağlandığını belirtti. Belediye Başkan Vekili Hatice Yılmaz de katılarak üreticilerimizin heyecanına ortak oldu.
Başkan Vekili Hatice Yılmaz, ''doğayla uyumlu üretimi teşvik eden, kırsal kalkınmayı destekleyen bu anlamlı katkı için Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na teşekkür ediyor; tüm üreticilerimize bereketli ve bol kazançlı bir sezon diliyoruz.'' ifadesinde bulundu.

Manşetler

Abu Dabi ve Doha'da gemiler bloke, zarar büyük
Kapadokya'da at kültürü turizme boyut kazandırıyor
Travel Pulse 2026:Çoklu destinasyonlu seyahatlere kayma
Uzun ömür arayışı ve seyahatle ilgisi?
Demre'de eko turizm alanları arı varlığıyla korunuyor!
Turizmin yolu nitelikli tarım uygulamasından geçiyor!
Bentour, Almanya ve Türkiye kadınlarırı buluşturdu
Airbus yönetimine ilk kez bir İspanyol başkan geliyor
Savaş, Fransızların yaz tatili planlarını etkiledi
Yapay zekâ, 2046’ya kadar seyahati şekillendirecek