Demre gastronomi turizminde de söz sahibi olacak!

​​​​​​​ Başkan Fahri Duran, '' Bu yıl 4. defa düzenlenen Uluslararası FoodFest Antalya Gastronomi Festivali’nde Demre Belediyesi olarak ilçemizi temsil ettik.

Abdurrahman Büyükkeskin
Demre/Antalya -
Demre(Kale) ilçesi Belediye Başkanı Fahri Duran, Noel Baba'nın memleketi olan Demre'de kültür, tarih, arkeolojik varlıkları tanıma inanç turizmi yanı sıra gastronomi turizminde de söz sahibi olacağını söyledi. Başkan Fahri Duran,'' Demre'nin gastronomi turizminde başta yöresel ürünleri başta olmak üzere çok zengin deniz ürünleri potansiyeli var. Demre'nin 2025 turizm sezonu süresince gastronomi turizmi zenginliğini hep ön planda tutacağız.'' dedi.
Demre'nin çok güçlü gastronomi turizmi potansiyeline sahip olduğunu belirten Demre Belediye Başkanı Fahri Duran, Demre turizmini besleyen ve destekleyen en güçlü potansiyelin nitelikli örtü altı tarım ürünü yetiştiriciliği olduğunu bildirdi.

Başkan Fahri Duran, '' Bu yıl 4. defa düzenlenen Uluslararası FoodFest Antalya Gastronomi Festivali’nde Demre Belediyesi olarak ilçemizi temsil ettik. Demre yöresel lezzetlerini, coğrafi işaret adayı ürünlerini ve tıbbi aromatik bitkilerin sergileyerek Demre’mizin mutfağını, lezzetini ve bereketini vatandaşlarımızla buluşturduk. Demre'nin çok güçlü gastronomi turizmi sahibi olacağız. ''ifadesinde bulundu.

Manşetler

Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak
Michelin Yıldızlı restoran sayısı 17'ye yükseldi!
Türkiye’nin 2025 mutfak merakı; viraller, yöreler, egzotikler
Hediye Güral: Turizmde yeni temalar gelişiyor
Bakan Ersoy: İstanbul dünyanın bir numaralı gastronomi şehri
FITUR'da kadın liderliği için platform rolü araştırılacak.
78 valiz boş geldi, yolcular sinir krizi geçirdi!
Ruslar turistler birinciliği Almanlara kaptırdı!