DEKAFOK ve Norveçliler Caretta carettalar için işbirliği kurdu

DEKAFOK Caretta carettaların korunması için Norveç'in çevreci kuruluşu Norges Miljovern Forbund ile birlikte çalışma kararı aldı

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT/ANTALYA -
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Boğaz mevkiinde faaliyet gösteren Deniz Kaplumbağaları Akdeniz Fokları ve Kum Zambaklarını Koruma Derneği(DEKAFOK) ile Kuzey Avrupa ülkesi Norveç'in çevreci kuruluşu Norges Miljovern Forbund ile birlikte çalışma kararı aldı.

Norveç'in ünlü çevreci kuruluşu ile birlikte çalışma kararının adımlarının atıldığına dikkat çeken DEKAFOK Başkanı Seher Akyol,'' Norveç'in öncü derneklerinden Miljovernforbundet ile Norveç-Türkiye için sivil toplum kuruluşları arasında köprü oluşturma ve ortak çalışmalar yürütme konusunda ilk adımlar atıldı.

Derneğin yönetim kurulu üyelerinden Prof. Dr. Hakan Sert ve Seher Akyol, Miljovern Förbundet temsilcisi Marianne ile yapılan görüşmede iki derneğin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular. DEKAFOK, “Gelecek nesillere bırakılabilecek en güzel mirasın temiz bir dünya olduğu konusunda hem fikir olduk Norges Miljovern Forbund Derneği ile başarılı projeler yapacağımız günleri heyecanla bekliyoruz” dedi.

Manşetler

Taş Tepeler’de yeni bulgular Neolitik Döneme ışık tutuyor
Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek