İSTANBUL- Türk turizminin sevilen ve değerli otel yöneticilerinden Ahmet Ferda Seymen’i kaybettik. Haberi eşi Müge Seymen, facebook hesabından paylaştı.
Ahmet Seymen uzun süredir tedavi görüyordu.
Sevgili arkadaşımız Ahmet Seymen’e Allah’tan rahmet diliyor, toprağı bol olsun diyoruz. Eşi Müge Seymen, yakınları, sevenleri ile Türk turizminin başı sağalsun diyoruz.
Ahmet Ferda Seymen, 1980 yılında Hacettepe Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1984 yılında Yüksek Lisans öğrenimini Florida International University Miami, Florida'da tamamladı.1991 yılına kadar Florida eyaletinde restaurant ve otel işletmelerinde yöneticilik yaptı ve 1991yılında Antalya Hilton Oteli'nde başlayan turizm yaşamında bir çok önemli otelde yöneticilik yaptı.
Manşetler
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi
Brezilya, 2026 Karnavalı'nda yabancı ziyaretçi rekoru
Trump, İspanya ile ticarete veda ediyor
Gürcistan BM turizm adaylığını geri çekti
Astana, Avrupa seyahat forumuna ev sahipliği yapacak.
Turizmci Murathanoğlu beton mikserinin altında kalarak can verdi
Viking Nil Nehri turlarını yeniden başlattı