Dedeman Adana için imzalar atıldı.

Dedeman Adana için imzalar atıldı. Dedeman Turizm Yönetimi ve Nev Solar Enerji iş birliğiyle hayata geçecek otel, 2023 yılının ikinci çeyreğinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

ADANA- Dedeman’ın dördüncü franchise oteli Dedeman Adana için imzalar atıldı. Dedeman Turizm Yönetimi ve Nev Solar Enerji iş birliğiyle hayata geçecek otel, 2023 yılının ikinci çeyreğinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak.
Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman ile Nev Solar Enerji yetkilisi Ali Yüzükçü arasında imzaların atıldığı tören, Dedeman Bostancı’da konukların katılımı ile gerçekleştirildi.

Dedeman standartlarıyla tasarlanan modern ve konforlu 160 odasıyla konuklarını ağırlayacak olan Dedeman Adana’da, 1000 metrekarelik balo salonu, 3 adet toplantı salonu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, SPA ve fitness salonu yer alacak. Şehir merkezinde yer alan Taşköprü’ye ve Merkez Park’a yürüme mesafesindeki konumu ile dikkatleri üzerine çeken Dedeman Adana yalnızca şehre değil, tüm Çukurova coğrafyasına yeni bir soluk getirecek.

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı