Cristiano Ronaldo, Paris’te 4 yıldızlı otel açacak

İtalya Serie A takımlarından Juventus'un forveti Cristiano Ronaldo, Paris'te açılacak yeni otele ortak olmaya hazırlanıyor.

ROMA - Dünyanın ne çok kazanan sporcuları arasında yer alan İtalya Serie A takımlarından Juventus'un forveti Cristiano Ronaldo, Paris'te açılacak yeni otele ortak olmaya hazırlanıyor. Dört yıldızlı ve 210 odalı otelin 2021 yılında hizmete girmesi bekleniyor.

Gauche Nehri yakınında inşa edilecek olan dört yıldızlı otelin 53.4 milyon Pound’a mâl olması bekleniyor. 210 odalı olması beklenen otelin ortaklığında ünlü otel firması Pestana da yer alacak.

Pestana Grubu’nun Fransa’daki 6. oteli olacak ve yatırımın yarısı Cristiano Ronaldo tarafından karşılanacak. Pestana, otelin 2021 yılına hazır olacağını ve “şu anda lisansının ön aşamasında” olduğunu doğruladı.

Proje hakkında konuşan Ronaldo, “Pestana CR7 markasının Paris’te hayata geçirilmesi mükemmel bir fikir. “Dünyanın en çok ziyaret edilen şehirlerinden biri ve markanın zarafeti ve sofistike mükemmel uyumunu birleştiren bir hedef” ifadelerini kullandı.

Pestana Hotel Group’un Baş Geliştirme Sorumlusu Jose Roquette ise yaptığı açıklamada, “Dünyanın en iyi turistik yerlerinden birinde Pestana CR7 Lifestyle Hotels’in izlerini görmek onur verici olacak” dedi.

Manşetler

Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu
Yunanistan'da "havlu isyanı" zafer kazandı
6 ülkeden 11 grupta 600 dansçı Side'de dans etti!
Kaş'ta turizm sezonu Yörük Göçü ile başladı!