Corendon’dan Crystal'e ödül

Dünyanın sayılı turizm şirketlerinden Corendon, Cyrstal Sunrise Queen Luxury Resor t& SPA ve Cyrstal De Luxe Resort & SPA’yı ödülle

ANTALYA- Turizm sektörü içinde her geçen yıl büyüme gösteren, tur operatörleri, uçak firmaları ve otelleri ile sektörde saygın bir yer edinen Corendon turizm şirketi, Crystal Hotels zinciri oteller Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA’yı “Prestij”, Crystal De Luxe Resort & SPA’yı ise “En iyi Otel” kategorisinde ödüle layık buldu.



Avrupa’nın birçok ülkesinde operasyon merkezleri olan Antalya merkezli Corendon turizm şirketi, pazarları arasında yer alan Yunanistan, Mısır, İspanya, Tunus, Kıbrıs ve Türkiye’deki oteller arasında, şirketin Hollanda, Belçika ve Almanya’daki acenteleri ile sürekli misafirleri tarafından yapılan değerlendirmelerin sonucunda Crystal Hotels zincirine bağlı 2 oteli ödüllendirdi.



Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA ve Crystal De Luxe Resort & SPA’ya ödülleri, düzenlenen bir törenle Corendon Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve Corendon Satış Pazarlama Müdürü Dick Guesen tarafından Crystal Otelleri Avrupa Satış Direktörü Eyüp Kökçe’ye sunuldu.

Manşetler

Turizme 60 milyar liralık kredi paketi geliyor
Otel yatırımlarında Muğla ve Bodrum açık ara önde
ATD, başkentin turizmdeki rolünü güçlendirecek
Salomon Çeşme Yarı Maratonu Ege’nin ritmini taşıyor
TUI Nehir Gezilerinde büyüme yolunda yelken açıyor
Çelebi Havacılık, THY İş Birliğiyle Asya-Pasifik'te
Tadım ustaları lezzet yolculuğunda
Yaşlı kadınlar yalnız seyahati yeniden tanımlıyor
Kambur balina "Timmy" için umutlar tükendi
Müzeye siber saldırı: Mücevherler Merkez Bankası'na saklandı