Corendon "Capital 500”de

Corendon Havayolları “Capital 500”de 2012 yılında 430’uncu sırada yer alırken 2013 yılı verilerine göre 25 sıra atlayarak 405’inci sıraya yükseldi.

ANTALYA- Corendon Havayolları  “Capital 500”de 2012 yılında 430’uncu sırada yer alırken 2013 yılı verilerine göre 25 sıra atlayarak 405’inci sıraya yükseldi.
1999 yılından günümüze her yıl şirketlerin yıllık ciroları baz alınarak yapılan ve Türkiye’nin en büyük özel sektör şirketini ortaya koyan “ 500 Dev Şirket” araştırmasına ilişkin değerlendirmenin 2013 listesi belli oldu
Corendon Havayolları 2012 yılında 430. Sırada yer alırken 2013 yılı verilerine göre 25 sıra atlayarak 405. Sıraya yükseldi.



6,5 MİLYON TL VERGİ ÖNCESİ KÂRA GEÇTİ
Corendon Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Batuğhan Karaer ; “2013 yılını ciro ve faaliyet karlılığı anlamında beklentilerimiz doğrultusunda hedeflerimize yakın seviyelerde kapattık. Kâr marjı düşük bir sektörde olmamıza rağmen 6,5 milyon TL vergi öncesi kara ulaşarak başarılı bir yıl geçirdik.  Hali hazırda bulunan plan ve yatırımlarımızla Türkiye turizm ve havacılık sektöründeki etkin rolümüzü geliştirme ve sürdürülebilir istikrarlı büyüme amacı ile de yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Manşetler

Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor
Ekonomi sınıfına yatırılabilen koltuklar geldi
Gemide yapılan düğün töreni gökyüzüne taşındı
Ordu'daki tarihi Aya Nikola adası turizme kazandırılacak
Süper zenginler Türkiye ekonomisinin 2,5 katını saklıyor
Anadolu'nun 106. yıl dönümü için 1920 Koşu Yarışı
Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'