Corendon Airlines, Boeing 737 MAX uçuşunu durdurdu

Corendon Airlines,  Boeing T. C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü kararları doğrultusunda 737 MAX uçakları uçuşunu durdurduğunu açıkladı.

ANTALYA- Corendon Airlines,  Boeing T. C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü kararları doğrultusunda 737 MAX uçakları uçuşunu durdurduğunu açıkladı. Corendon Airlines'ın açıklaması şöyle:

Değerli Basın Mensubu,

T. C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından dün açıklanan karar doğrultusunda, tedbir amaçlı olarak filomuzda bulunan Boeing 737 MAX tipi uçağımız ile yapılan uçuşlarımızı 12 Mart 2018 itibari ile uçak tipinin emniyeti konusundaki belirsizlik ortadan kalkana kadar durdurmuş bulunmaktayız. Bu konu ile ilgili Sivil Havacılık Otoriteleri ve üretici Boeing firması nezdindeki gelişmeleri yakından takip ediyor olacağız.
Uçuş emniyetini her şeyden üstün tutan Corendon Airlines’ın her zaman güvenli, zamanında ve konforlu uçuş hizmeti sunmaya devam edeceğini kamuoyunun bilgisine sunarız.

 

Saygılarımızla,

 

Corendon Airlines

Manşetler

Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü
Seyahatin yeni rotasını lezzet çiziyor: 2026’nın turları
Brussels Airlines ile Deutsche Bahn, tek bilete girdi
Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!
İki kıta arasında yüzmek dünyayı çekiyor
Swissport, GHI ortaklığıyla Kolombiya pazarına giriyor