Conrad Brüksel’de 17 cariye!

Avrupa'nın kalbinde, Avrupa Birliği'nin Başkenti Brüksel’deki lüks otelde Bir Arap kraliyet ailesinin 17 kadını seks kölesi olarak kullandığı ortaya çıktı.

BRÜKSEL- Avrupa'nın kalbinde, Avrupa Birliği'nin Başkenti Brüksel"deki lüks otelde Bir Arap kraliyet ailesinin 17 kadını seks kölesi olarak kullandığı ortaya çıktı. Modern kölelerin arasında Türk kızlarının da var olduğu bildirildi.

 

Avrupa Birliği'nin Başkenti olarak kabul edilen Brüksel"de faaliyet gösteren bir lüks otele gerçekleştirilen baskında köle olarak tutulan 17 kadın kurtarıldı.

Bir ihbarı değerlendiren polis, kentin en lüks oteli olan Conrad Otel'in dördüncü katını tamamen kapatan Birleşik Arap Emirlikleri"nden bir kraliyet ailesine baskın düzenledi.

En ucuz odasının geceliği 520 dolar olan oteldeki katta yapılan aramada bir Arap şeyhinin dul karısı ve dört kızının zorla tuttuğu 17 genç kız kurtarıldı.

Sekiz aydır zorla tutulduklarını ve kaçmaları halinde öldürülmekle tehdit edildiklerini söyleyen genç kızların arasında Filipinli, Iraklı ve İranlıların yanında Türkler de var.

Brüksel Polisi, kızların isimlerini açıklamadı.

Otel yetkilileri, Arap ailenin hizmetlileriyle geçen hafta otele yerleştiklerini ve o günden beri sürekli olarak alışverişe çıktıklarını söyledi.

21. yüzyılda, AB"nin kalbinde “Köle ticareti"nin ortaya çıkarılması Belçika"da büyük yankı uyandırdı.

 

 

Manşetler

Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu