Çocuklara özel Yılbaşı Balosu

Bodrum'da ilk defa bu yıl 31 Aralık 2008 gecesi çocuklara "Boyumuz küçük ama yılbaşı partimiz çok büyük!" adlı özel bir Yılbaşı Balosu düzenleniyor.

BODRUM-  Bodrum'da ilk defa bu yıl 31 Aralık 2008 gecesi "Boyumuz küçük ama yılbaşı partimiz çok büyük!" adıyla çocuklara özel bir Yılbaşı Balosu düzenleniyor. Şans PR'ın düzenlediği ve Marina Vista Otel'de gerçekleşecek olan gecede, çocuklara özel bir menü, özel eğlenceler çocuklara özel hizmetlerle birlikte sunulacak.
Özel gecelerde tüm ailelerin aklına gelen sorudur: Ben eğlenirken çocuğum ne yapacak? Bakıcısı ya da emanet ettiğiniz bir büyük olsa da aklınız çocuğunuzda kalır. Bu Yılbaşında, Bodrum'da olanlar çok Şans'lı!
Marina Vista Otel'de sınırlı sayıda çocuğun katılacağı yılbaşı partisi yeni bir gelenek başlatacak.
04-12 yaş çocuklara ebeveynlerinden ayrı ama güvenli bir ortamda, özel ve unutulmaz bir gece yaşatması planlanan etkinlikte palyaço gösterisinden çizgi filme, Noel Baba'dan, çeşitli oyunlara kadar çok farklı eğlenceler hazırlandı.
Çocuklarını yalnız bırakmak istemeyen aileler, bakıcısını da partiye gönderebilecek.
Bakıcılar için özel bir bölüm oluşturulacak.
Gecede düzenlenecek piyango çekilişinde davetli çocuklara Tükiye'nin önde gelen markalarından hediyeler verilecek.
Çekiliş ve özel hediyelerle 2009'a Şans'lı ve eğlenceli bir merhaba diyecek olan çocuklar ailelerden talep gelmesi halinde, gecenin bitiminde evlerine özel araçla bırakılabilecek.
Çocuklarını kendileri almak isteyen ailelere kahve ikram edilecek.
Bu yıl Bodrum'da ilk kez düzenlenen "Boyumuz küçük ama yılbaşı partimiz çok büyük" konseptli partiyle ailelere Yılbaşında önemli bir hizmet sunan Şans PR, 2009'dan itibaren çocuklar ve aileleri için özel etkinlikler düzenlemeye devam edecek.

Manşetler

Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?
Bakan Ersoy ve THY buluştu: Turizmde rota genişliyor
Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon eylülde yüzde 3,8'e yükseldi