Club & Hotel Letoonia 2022’de ‘lüks tatil’ sunuyor

Club & Hotel Letoonia, Türkiye’de “her şey dahil” konseptindeki ilk 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri arasında yer alıyor

FETHİYE - Türkiye’de “her şey dahil” konseptindeki ilk 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri arasında yer alan Club & Hotel Letoonia, 2022 sezonunda da misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 2 km uzunluğunda sahil şeridine ve üç özel koya sahip Club & Hotel , misafirlerine doğayla iç içe bir tatili her zamanki gibi lüks standartlarda sunmayı vadediyor.

2022 sezonu için tüm konseptini tazeleyerek, sunduğu olanakları ve deneyimleri bir adım daha ileri taşıyan Club & Hotel Letoonia, ziyaretçilerinin ilgi alanlarına özel etkinlikleri de yenilendi. Club & Hotel Letoonia misafirleri tatilleri boyunca deniz, güneş ve muhteşem doğanın tadını çıkarmakla kalmıyor ayrıca ilgi alanlarına göre yoga, seramik atölyesi, batik boyama, boks, su sporları gibi farklı deneyimlerden de yararlanabiliyor.

Tatil alışkanlıklarının son yıllarda pandeminin de etkisiyle beraber değiştiğine dikkat çeken Club & Hotel Letoonia’nın Genel Müdürü Bozkurt Atilla, “Misafirlerimizin değişen tatil alışkanlıklarına yönelik birçok geliştirme planlıyoruz. Bunlar arasında 2021 yılında başlattığımız ve misafirlerimizin beğenisini kazandığımız deneyim atölyelerimiz yer alıyor. Burada yaşanan özel deneyimlerin yalnızca Fethiye’de bir hatıra olarak kalmasını değil, misafirlerimizin her zaman yanlarında taşıyabilecekleri bir anıya dönüşmesini hedefliyoruz. Ayrıca 165 bin m2 bir yarımda üzerine kurulmuş tesisimizde misafirlerimizin rahat bir şekilde dinlenmelerini sağlıyoruz” dedi.

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı