Çilek'ten çocuklara özel mobilya

Tematik tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek,First Class serisi ile çocukları bulutların üzerine çıkarıyor.

İSTANBUL- Tematik tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, satışa sunduğu First Class serisi ile çocukları bulutların üzerine çıkarıyor. Her detayıyla sanki birinci sınıf uçak yolculuğundaymış gibi hissettiren First Class serisi; gökyüzünü seven çocukları, düşlerindeki odaya kavuşturuyor. 

Yenilikçi, özgün ve tematik oda tasarımları ile hem kız hem de erkek çocukların favorisi olan Çilek, çocukların uçaklara olan ilgisi ve pilot olma hayallerinden ilham alarak tasarladığı First Class serisi ile onları odalarından alıp, bulutların arasında bir maceraya çıkarıyor.



GÖKYÜZÜNÜN ÖZGÜR KAHRAMANı
Uçak içerisinde bulunan kokpitten, özel okuma lambasına, deri koltuklardan yolcu battaniyesine kadar tüm uçuş detayları düşünülerek tasarlanan First Class, odaları adeta bir uçağa, çocukları da bir pilota dönüştürüyor. Çocukları gökyüzünün özgür kahramanları yapan First Class, detaylarla bezenmiş tasarımıyla dikkat çekerken, kullanışlılığı ile de beğeni topluyor. Seride baş üstü kapakları depo olarak kullanılırken, hemen başucunda bulunan atmosfer ışığı da gece lambası işlevi görüyor. Usb girişi ve bluetooth özelliği olan akıllı masası ise çocukların istedikleri müziği dinleyerek keyifli vakit geçirmesini sağlıyor.



FIRST CLASS BIR YOLCU DENEYIMI
Özellikle 3-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar düşünülerek tasarlanan First Class, çalışma masasına oturulduğunda bir pilot, yataktayken ise firstclass bir yolcu deneyimini yaşatıyor. First Class uçuşlarda sunulan okuma lambası, deri koltuklar ve kişiye özel media port gibi özellikler, serinin yatağında hayat buluyor. Çocuklara hayallerinin uçuşunu yaşatan Çilek, kokpit-kule konuşma sesleri içeren ve gerçek kokpit görünümünde olan çalışma masası ile de pilot olmak isteyen çocukların hayallerini gerçekleştiriyor. 

Manşetler

Savaş, Türkiye ve Doğu Akdeniz'deki turizmi etkiledi.
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 2026 başlıyor
Yacht Life Boat Show 2026 Antalya'da başladı
36 bin 500 keçiboynuzu fidanı toprakla buluştu!
21.Runtalya Maratonu'na 82 ülkeden 10 bin sporcu katıldı
884 lirayı duyan İngilizler, Türkiye'ye akın etti
Türkiye'nin dev şirketine Vlora Havalimanı soruşturması
Hobi bahçelerine yıkım kararı ile 'acil satılık' ilanları
Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor