Ceylan Splend'or Uludağ, Autograph Collection hizmete giriyor

Marriott International’ın Autograph Collection segmentinin yeni üyesi Ceylan Splend'or Uludağ, 29 Kasım’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

BURSA - Uludağ’ın ikinci gelişim bölgesinde konumlanan Marriott International’ın Ceylan Splend’or Uludağ, Autograph Collection, çevresindeki kentlere yakın lokasyonuyla şehir hayatının günlük rutininden uzaklaşmak isteyen misafirlerin seyahat planlarına girmeye hazırlanıyor. Rejeneratif seyahat yaklaşımıyla açılacak otel, sanat, gastronomi, doğa sporları ve wellbeing konularında sunduğu özel deneyimlerle çok katmanlı bir seyahat seçeneği sunacak.
Doğayla bağ kurmayı merkezine alan yaklaşımıyla kurgulanan otel, çok yönlü alan kullanımı ile dikkat çekiyor. Otel; geniş bir gastronomi seçkisi sunan restoranları, dönemsel olarak yenilenecek sergileri ve sanat atölyeleri ve wellbeing bölümüyle bölgeyi dört mevsim boyunca aktif bir destinasyon haline getirecek. Otel çatısı altında bir doğa deneyimi platformu olarak kurulan Discover Uludağ ise her mevsime yeni bir bakış kazandırma vizyonuyla kurguladığı doğa sporları ve geniş etkinlik seçkisiyle bölgeye yeni bir soluk kazandıracak. Uludağ’a özgü detaylarla zenginleşen sıcak minimalizm yaklaşımı ve sürdürülebilir tasarım anlayışıyla Ceylan Splend’or Uludağ, yılın her döneminde yaşayacak bir dağ destinasyonu olarak ön plana çıkıyor.

  29 Kasım 2025’te kapılarını açmaya hazırlanan Ceylan Splend’or Uludağ, Autograph Collection, uluslararası gezginler, wellbeing odaklı konuklar, kış sporları meraklıları, lüks tatil severler, maceraperestler, sanatseverler ve gastronomi tutkunları olmak üzere her yaştan her kategoride misafire hitap ediyor. Deneyimli kadrosu, sıcak atmosferi, konfor ve estetiği buluşturan hizmet anlayışıyla sıra dışı bir seyahat ve konaklama deneyimi vadediyor. 

Manşetler

Meliá Hotels: Otantik gastronomi deneyimi sunmalı
2026 seçimleri uluslararası seyahatler için riskleri artırıyor
TUI ile Umman arasındaki turizm ortaklığı askıya alındı
Türkiye turizmde ateş hattının ortasında güvenli bir liman
Türkiye havalimanları iki ayda 32,9 milyon yolcuya hizmet verdi
 Korkuteli'nin tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılıyor!
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi