TRABZON- Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) yerleşkesi içinde kurulan çorba çeşmesinden ilk ikram öğrencilere yapıldı. Hafta içi her gün hizmet verecek olan çorba çeşmesinden çorba alan öğrenciler özellikle sabahleyin kahvaltılarını yapamadıklarından dolayı çorba çeşmesinden faydalandıklarını söyledi. Çorba ikram edilen öğrenciler çorbaların çok lezzetli olduğunu belirterek çeşmeleri faaliyete geçiren Ortahisar Belediyesi'ne teşekkür etti.
Günlük 1000 Bardak Çorba Çıkıyor Çorba çeşmelerinden şu ana kadar iki adet kurduklarını belirten Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, yapılan hizmetten dolayı vatandaşlardan çok olumlu geri bildirimler aldıklarını belirterek, "Fatih Devlet Hastanesi ve KTÜ olmak üzere şu ana kadar iki adet çorba çeşmesi kurduk. Bir tane daha çorba çeşmesi kuracağız. Ama onu henüz nereye kuracağımızı belirlemedik. En uygun alanı belirleyerek bu çorba çeşmemizi de en kısa zamanda faaliyete geçireceğiz.
Sabahleyin erken kalkmak zorunda kalan evlerinde kahvaltılarını yapamayan vatandaşlarımız da çorba çeşmelerinden sıcak çorbalarını alarak kahvaltılarını yapıyorlar. Çorba çeşmelerimizden günlük olarak 1000 bardak çorba çıkıyor. Her gün düzenli olarak görevli personellerimiz tarafından çorbayla doldurularak vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Otomatik çorba makinelerinin bakım ve temizliğini personellerimiz yapacak. İkram çeşmelerimiz günün 24 saati vatandaşlarımıza sıcak çorba hizmeti verecek." diye konuştu.
Manşetler
Türk turistler İspanya’da harcama rekoru kırdı
Skal Marmara Kulübü, “Şerbetçi Ali Baba”da iftarda buluştu
TBMM: Kartalkaya'da Kültür ve Turizm Bakanlığı sorumlu değil
İTO’dan İstanbul için turizm çağrısı: Oda başı gelir artırılmalı
Dolandırıcı acentelere 23 yıl men cezası
Türkler rotayı Avrupa ve Balkanlar’a kırdı
Tarihi SGK binası Mövenpick Old Town Oteli oldu
İran’daki savaş Van turizmini vurdu
Bacacı Yatırım Holding: Yüzde 30 büyüme hedefliyoruz
Savaş havacılığı vurdu: Bilet fiyatları fırladı, iflas uyarısı geldi