Cengiz Holding’in 160 milyon liralık otelini Cumhurbaşkanı açacak

Rize’deki 5 yıldızlı Ricosta Hotel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile 15 Ağustos tarihinde yapılacak törenden sonra faaliyete geçecek.

RİZE, Cengiz Holding tarafından 2017 yılında yapımına başlanan Rize’deki 5 yıldızlı Ricosta Hotel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile 15 Ağustos tarihinde yapılacak törenden sonra faaliyete geçecek.

160 milyon lira yatırım ile kurulan otel Trabzon Havalimanı’na 60, Rize-Artvin Havalimanı’na ise 32 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 138 oda ve 300 yatak kapasitesine sahip otel, denize sıfır konumuyla dikkat çekiyor.

Ricosta Hotel Genel Müdürü Necdet Vural, otel ile bölgedeki önemli bir boşluğu dolduracaklarını belirterek ” Hem yayla turizminde ilk adım olacağız hem de iş dünyası tarafından da tercih edileceğiz. Sadece Rize için değil bölgesel olarak da tercih edilen bir tesis olacağız” dedi.

Otelde 750 kişilik çok amaçlı konferans salonu. 2’si VIP, biri deniz manzaralı olmak üzere 3 ana restoran, kapalı yüzme havuzu, fitness ve SPA merkezi bulunuyor.

Manşetler

 Korkuteli'nin tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılıyor!
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi
Brezilya, 2026 Karnavalı'nda yabancı ziyaretçi rekoru
Trump, İspanya ile ticarete veda ediyor
Gürcistan BM turizm adaylığını geri çekti
Astana, Avrupa seyahat forumuna ev sahipliği yapacak.
Turizmci Murathanoğlu beton mikserinin altında kalarak can verdi