Carnival Pride Avrupa sezonunu başlattı

Carnival Pride, engelli misafirler için gemide erişilebilirliği artırmak için pruvadan kıça yükseltmeleri içeren kapsamlı geliştirmelerden geçtikten sonra sefere çıktı.

BARCELONA - Carnival Pride, engelli misafirler için gemide erişilebilirliği artırmak için pruvadan kıça yükseltmeleri içeren kapsamlı geliştirmelerden geçtikten sonra, ilk kez Carnival'in imzası olan kırmızı, beyaz ve mavi gövde tasarımına sahip olarak Avrupa yaz sezonundaki ilk seferine Pazar günü sefere çıktı. Barselona'dan Carnival Pride'a yelken açan ilk konuklar, Lizbon, Portekiz; Le Havre (Paris), Fransa; ve Zeebrugge (Brüksel), Belçika’ya gidiyorlar.

“Ekibimiz ile çok gurur duyuyorum. Carnival Cruise Line başkanı Christine Duffy, "Carnival Pride'ı Avrupa seferleri için tam zamanında tazeleyen ve geliştiren harika bir iş çıkardılar" dedi. “Carnival gemilerindeki herkesi bekliyoruz, bu nedenle gemiyi engellilerin erişimine uygun hale getirme işini tamamladığımız için mutluyuz. Ayrıca misafirlerimiz arasında popüler olduğu ve askerlik görevlileri ve aileleri arasında iyi bir yankı uyandırdığı için Heroes Tribute barının eklenmesini görmekten çok memnunum.”


Carnival Cruise Line Başkanı Christine Duffy ve Baş Mutfak Sorumlusu Emeril Lagasse, yelken açmadan önce gemiyi Barselona'da ziyaret etti.

2.680 kişilik Karnaval Gururu, 28 Nisan'dan bu yana geliştirmelerden geçiyor ve birkaç ek Karnaval teklifi ve yeni bir Kahraman Övgü Barı, Şefin Masası, Düşler Stüdyosu ve Karnaval Maceraları Mağazası dahil olmak üzere diğer iyileştirmelerle hizmete geri döndü. Buna ek olarak, geminin et lokantası yenilendi ve Fahrenheit 555 olarak yeniden adlandırıldı, kumarhane genişletildi ve spa, Cloud 9 Spa ve Fitness Merkezi olarak yeniden adlandırıldı.

Manşetler

Formula 1 Türkiye'ye geri döndü: 5 yıllık imza atıldı
Babadağ Ultra Maratonu, spor, doğa ve tarihi buluşturuyor
CMO Awards 2026 kazananları açıklandı 
WTC: 2035'e kadar turizme 12.5 milyon dolar yatırım yapılacak
Rus turistlerin yerini Polonyalılar ile BDT ülkeleri aldı
23 Nisan Çocuk Bayramı buruk geçti
Başkan Grégoire: Paris'te Airbnb artık tarih oldu!
 Londra'da Uluslararası Gastronomi Film Festivali yapıldı
Dünya çocukları Antalya'da buluştu
Yerli turizm harcamaları 2025’te 555 milyar lirayı aştı