Çamlıca Kulesi’nin kaplayan Dekoral da konkordato ilan etti

Çamlıca'daki büyük televizyon kulesinin kaplama işlerini yapan Dekoral konkordato ilan etti. Şirkete bir yıl kesin mühlet verildi.

İSTANBUL- Çamlıca'daki büyük televizyon kulesinin kaplama işlerini yapan Dekoral konkordato ilan etti. Şirkete bir yıl kesin mühlet verildi.

Çamlıca'daki büyük televizyon kulesinin alüminyum giydirmesini yapan Dekoral Alüminyum konkordato ilan etti.

İstanbul Anadolu 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararına göre şirketin konkordato süreci için 1 yıllık kesin süre kararı verildi.

26 Nisan tarihinde şirket için üç aylık geçici mühlet verilmişti, 26 Temmuz tarihinden itibaren bu süre iki ay uzatıldı. 25 Eylül’de verilen karara göre 26 Temmuz tarihinden itibaren şirkete bir yıllık kesin süre verildi.

1989 yılında kurulan Dekoral Alüminyum binaların dış yüzeylerini inşa ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz Ağustos ayında kuleyi gezerek yetkililerden bilgi almıştı.

Manşetler

Dünyanın en güçlü 100 kadını!
Ferit Şahenk'in Londra 'Rüya'sı bitti
Voyager Station adlı uzay oteli geliyor
Notre-Dame Katedrali, yangın sonrası yeniden hayata döndü
Japonya çorapları nasıl en havalı hediyelik eşya oldu?
Yaratıcı sektörlerin OpenAI-Disney anlaşması endişesi!
Seyahat dünyası en sevilen geleneğini kurtarabilir mi?
Rusya, Ukrayna limanındaki Türk gemisini vurdu
Turizm bölgeleri İspanyol ekonomisinin itici gücü oldu
Dünya yenilikçi ve dijital turizme doğru hızla gidiyor