Cadde Bistro, Didim’de lezzet ile uygun fiyatı buluşturdu

Turizmde yüksek fiyat uygulamasına karşı, Didim’de uygun fiyat ile restoran işleten Muş’lu Şahin Yasul’un Cadde Bistro Restoranı, yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu.

ZAFER BAYKAL – TÜRKİYE TURİZM
DİDİM -
Turizm bölgelerinde tesisler yüksek fiyatlar ile turist kaçırırken, Didim’de lezzet, müzik ve uygun fiyatı buluşturan Cadde Bistro Restoran, yabancı konukların gözdesi oldu. Muş’lu Şahin Yasul “Güleryüzle uygun fiyatı buluşturduk. Herşeye rağmen dengeli fiyat, güleryüz ve iyi servisle yabancı turistleri ağırlıyoruz. Allaha şükür, şikayetimiz yok. Turisti memnun ediyoruz. Her gün, doluyuz” dedi.





Özellikle İngiliz turistlerin tercih ettiği Didim’de eğlenceli restoran eksikliğini gören mutfak şefi Şahin Yasul, Didim Atatürk Bulvarı’nda Cadde Bistro adını vererek restoran açtı. Ustalığını mutfaktan çıkan yemeklerdeki lezzet ile gösteren Şahin Yasul, iyi servise bir de müzik ekleyince Didim’in vazgeçilmeylen restoranını yarattı. Lezzetli yemek ve müzikle birlikte yemekleri uygun fiyatla sununca Cadde Bistro Restoran her gün dolmaya başladı.
Güney Afrikalı grup Just Friends’in müzikleri ve çalışanların güler yüzlü servisleri bir araya gelince konumları giderek arttı. Grup yabancı müzikler çalınca Cadde Bistro’unn en iyi müşterisi İngilizler oldu.

Muş doğumlu Şahin Yasul, mutfağa bulaşıkçılıkla girdi. Daha sonra aşçı yamağı olarak çalıştı. Turizm bölgelerinde çalışırken mutfak şefliğine kadar yükseldi. Sonunda cesaret göstererek Didim’de Cadde Bistro adlı kendi yerini açtı. Mutfak tecrübesini lezzete taşıdı. Fiyatları dengeli tutarak herkesi memnun eden bir işletme kurdu. 2023’te kurduğu Cadde Bistro kısa zamanda Didim’I en gözde restoranlarında biri haline geldi. Şahin Yasul, işyeri sahibi olmasına rağmen hala mutfaktan çıkmıyor. Yapılan yemeklerin lezzeti onun hünerli ellerinde oluşuyor.


Manşetler

Türkiye'deki en iyi 5 vejetaryen ve vegan restoran
Türkiye, AB ile vize serbestisi için 6 kriterli çalışma başlattı
Geleneksel sanatlar ile edebiyat buluştu
Noma, yeni yönetimiyle kapılarını açıyor
Plajlarda yeni dönem
Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu
Bedavacı “influencer”lardan bıktı, yasak koydu
TUI, yeni marka ile 'düşük maliyetli' segmente girdi