İSTANBUL- Turizm sektörünün deneyimli ve başarılı genel müdürlerinden Ahmet Seymen Kozyatağı ByOtell’deki görevinden ayrıldı. Yerine otelin ön büro müdürü Oktay Sıdar göreve getirildi. Byotell'in başarılı Genel Müdürü Ahmet Seymen'in başka bir yatırımda yer almak üzere görevinden ayrıldığı bildirildi. Seymen'den boşalan koltuğu Byotell bünyesinde Ön Büro ve Kalite Geliştirme Müdürlüğü görevini yürüten Oktay Sıdar devraldı.
Byotell Yönetim Kurulu, otelin Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten ancak yeni bir yatırımda yer almak üzere ayrılan Ahmet Seymen için bir tören düzenlendi.
Aynı törende Byotell bünyesinde Ön Büro ve Kalite Geliştirme Müdürlüğü görevini yürüten Oktay Sıdar, genel müdürlük görevine atandı.
1967 doğumlu Oktay Sıdar, 1990 yılında Uludağ Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. 20 yıllık turizm sektöründeki kariyerine BW The President Hotel'de resepsiyonist olarak başlayıp, Ön Büro Müdürü ve Operasyon Müdürü olarak görevine devam etti.
Sıdar, 2008 yılında Byotell'de Ön büro müdürü olarak göreve gelip, daha sonra başarılı çalışmalarıyla kalite geliştirme müdürlüğü görevini de üstlendi.
Oktay Sıdar sektörde uzun yıllar edindiği tecrübe ve bilgi birikimini Eylül 2011 tarihinden itibaren Byotell Genel Müdürü olarak hayata geçirmeye devam edecek. Evli ve iki çocuklu olan Sıdar, İngilizce ve Almanca biliyor.
Manşetler
FITUR, Turizm Fuarı “bilgiye odaklanma” ile açılacak
Pegasus, CFM LEAP-1B motor siparişini duyurdu
Accor Türkiye, 2030’a kadar 100 otele ulaşacak
Göbeklitepe’nin yurt dışı sergileri turizm talebini artıracak
Satın alma gücü verileri tatilciler için maliyeti ortaya koyuyor
WTTC, yeni küresel ofisi için Madrid'i seçti.
Korkunç Drakula, DraculaLand ile evğlendirecek
Kanadalı Air Transat İstanbul'a uçuşlara başladı
İspanya’da yılbaşı için teröre karşı önlemler artırılıyor
Eurowings, 2026 yaz sezonunda uçuş ağını genişletiyor