ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL- ByOtell’in geleneksel iftarında İstanbul’un Anadolu yakası buluştu. ByOtell Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Bayraktar, Otelin Genel Müdürü Ahmet Seymen ve ekibinin ev sahipliğinde düzenlenen iftara yaklaşık 600 kişi katıldı.
Mahmat Bayraktar, Nezih Üçkardeşler, Mehmet Bahraktar, Ahmet Seymen
Kaymakamlar. Belediye başkanları, iş dünyasının temsilcilerinin bulunduğu yemekte ByOtell mutfağının özel lezzetleri sunuldu.
İftar yemeğine katılan konuklara “hoş geldiniz” konuşması yapan Bayotell Genel Müdürü Ahmet Seymen, iftarların insanların sevgi içinde buluştukları sofralar olduğunu belirterek Türkiye’nin Somali’ye yaptığı yardımın önemine değindi.
Top atıldığı sırada ezan okunarak oruçlar bozuldu. Daha sonra ise sahne alan Mevleviler müzik eşliğinde gösteri yaptılar.Yemek arasında ise kaybettiklerimiz, şehitlerimiz, barış ve huzur için dua edildi.
TÜRSAB Asya BYK Başkanı Nezih Üçkardeşler, Kadıköy Emniyet Müdürü Hakan Boydak, Zümrüt Otelin sahibi Sertip Akşahın
Manşetler
Türkiye'de pilot sayısı 17 bin 910'a ulaştı
Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti