Bursa Turizm Fuarı'nda Genç Aşçılara ödüller verildi

Bursa Turizm Platformu ve Merinos AKKM tarafından düzenlenen 3. Bursa Turizm Zirvesi ve 1. Bursa Turizm Fuarı’nda Bursa yemekleri tanıtıldı, yarışmalar yapıldı.

ÖZKAN ALTINTAŞ – TÜRKİYE TURİZM
BURSA
-Bursa Valiliği himayelerinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla ve turizm kuruluşları ile birlikte Bursa Turizm Platformu ve Merinos AKKM tarafından düzenlenen 3. Bursa Turizm Zirvesi ve 1. Bursa Turizm Fuarı’nda Bursa yemekleri tanıtıldı.

Genç Aşçılar Yarışması’nı kazananlara ödülleri verildi. Ev hanımları arasında yöresel yemekler yarışması yapıldı.



HEYECANDAN BAŞKANIN PARMAĞINI KESTİ
Ödül kazanan genç aşçılara ödüllerini dağıtan Türkiye Aşçılar Federasyonu-TAFED Başkanı Zeki Açıköz, ödül verirken heyecanlanan genç aşçılardan biri başkanın parmağını kesti. Başkan Açıköz, “Akacak kan damarda durmaz. Genç aşçı mesleğe benim parmağımı kanatarak başladı. Hayırlı olsun” dedi.






 

Manşetler

Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat
Rusya Pazarında telep arttı, Sömestir rekor kırdı!
Kesintisiz İnternet ve Yeni Kıtalararası Rotalar
Kardeşiyle evlendi, türbesi Antik Dünyanın Harikası oldu
İtalyan mutfağı, UNESCO ile korunan dünyadaki ilk mutfak oldu
Turizmin henüz tamamen yutmadığı muhteşem adalar
Kira Schikorr, Mein Schiff'in ilk kadın kaptanı oldu
En uzun rotalarda Airbus A380 ile uçmanın maliyeti nedir?
Virgin Australia’dan en uzun aktarmasız, 2800 mil uçuş
Airbus BelugaST #5 son uçuşuna hazırlanıyor