Bursa rehberleri seçime gidiyor

Bursa Turist Rehberleri Odası - BURO'nun 11 Temmuz’da yapılacak olağanüstü seçimi için Denizhan Sezgin ekibiyle aday oldu

BURSA- Bursa Turist Rehberleri Odası -BURO’nun 11 Temmuz’da yapılacak olağanüstü seçimi öncesi adaylığını açıklayan Denizhan Sezgin, ekibiyle birlikte yaptığı toplantıda projelerini açıkladı. BURO Başkan Adayı Denizhan Sezgin,“Bursa turizmini dünya genelinde ön plana çıkarmak ve mesleğimizi ileri taşımak için göreve talibiz“ dedi. 

Çekirge Wamtes Restaurant’ta ekibiyle bir araya gelerek toplantı yapan Sezgin, çalışmalarına başladı. Kütahya ve Bilecik illerini de kapsayan Bursa Turist Rehberleri Odası’na bağlı 110 rehber arasında öncelikli olarak birlik beraberliği sağlayacaklarını ifade eden Sezgin, şöyle konuştu:

MESLEĞİN SORUNLARINI BİLİYORUZ
“Önümüzdeki süreçte, 11 Temmuz’da Bursa Rehberler Odası’nın olağanüstü seçimi var. Ben de arkadaşlarımla birlikte mesleğimizi yüceltmek ve birlik beraberliğimizi arttırmak adına aday oldum. Bursa Turist Rehberler Odası Bursa’da üç yıl önce kuruldu. Yeni bir odayız ve dolayısıyla yapacak çok işimiz var. Öncelikli olarak üyeler arasında çalışma yapmamız, üyelerle olan ilişkileri ilerletmemiz lazım.

110 REHBER VAR.
Üst kurulumuz olan Türkiye Rehberler Birliği’ne bağlıyız. Türkiye’de kurulan 13 oda var. Merkezi Bursa olan odamız aynı zamanda Kütahya ve Bilecik’i illerini de kapsıyor. Odamıza kayıtlı yaklaşık 110 rehberimiz var. Bunlardan 82 üyemiz faal rehber olarak görev yapıyor. Tabii en büyük sorunumuz kaçak çalışan rehberler. Bu sorunla ilgili çalışmalarımızı geniş çaplı yürüteceğiz. Hedefimiz başta Valilik ve Belediyeler olmak üzere tüm yerel yönetimler ile birlikte TÜRSAB, GÜMTOB gibi kurumlarla işbirliği yaparak mesleğimizi yüceltecek, sorunlarımıza çözüm bulacak ve turizmimizin gelişimine katkı sağlayacağız.”
  

Manşetler

Yunanistan Türk turistleri kış turizmi için çağırıyor
TTM 2026, turizm profesyonellerini buluşturuyor
Türkiye’nin En Gözde Kaplıca Merkezleri
Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası dünyaya yayınlanıyor
Hataylı çocuklara Karadeniz'de unutulmaz kar tatili
Çeşme rezidans çöplüğüne döndü!
Noel Baba Kilisesi'ni 178 bin Hristiyan ziyaret etti
Manavgat 22 milyar 38 milyon lira vergi ile 52 ili geride bıraktı!
TÜRSAB, seyahat sitelerine erişim engeli talep etti:
TÜİK turizm verileri: Tatili kısalttık, harcamayı artırdık!