Borajet Van’dan çapraz uçuyor

Borajet 19 Şubat’tan itibaren Van çıkışlı çapraz uçuşla Kayseri, Gaziantep ve Trabzon karşılıklı tarifeli seferlerini başlatıyor.

İSTANBUL- Borajet 19 Şubat’tan itibaren Van çıkışlı; Kayseri, Gaziantep ve Trabzon karşılıklı tarifeli seferlerini başlatıyor.
Ülkemizin içinde bulunduğu coğrafi koşullar nedeniyle, şartlara uygun hava araçlarını seçerek teknolojinin tüm imkanlarını yolcularına sunan ve “ Ulaşımı kolay olan illerin gelişimi de kolay olur” hedefi ile hızla ilerleyerek bölgesel hava taşımacılığını üstlenen Borajet Havayolları, Van- Gaziantep, Van-Kayseri, Van-Trabzon karşılıklı seferlerini başlatıyor.
Bölgesel hava taşımacılığının tek adresi Borajet’in 19 Şubat tarihi itibariyle başladığı seferlerinin uçuş gün ve saatleri şu şekilde;

Van– Gaziantep: 14:30 Çarşamba- Cuma-Pazar
Gaziantep– Van : 16:30 Çarşamba-Cuma-Pazar

Van-Kayseri: 09:45 Çarşamba-Cuma-Pazar
Kayseri-Van: 12:00 Çarşamba-Cuma-Pazar

Van– Trabzon: 08:40 Salı Perşembe-Cumartesi
Trabzon–Van: 10:25 Salı Perşembe-Cumartesi

BORAJET, Sınırların Ötesinde Hizmet anlayışıyla günden güne genişleyen filosu ve bölgesel havacılık yatırımlarıyla hızla büyümeye devam ederken, gerçekleştirdiği dönemsel fırsatlar ile de ayağınızı yerden kesiyor.
Ayrıntılı bilgiye, 444 26 72 çağrı merkezinden ya da www.borajet.com.tr internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Manşetler

Türkiye'nin medikal ve kayak turizmine ilgi yükseldi
Andrea Bocelli’nin Romanza 30. Yıl için İstanbul'a geliyor
Yunanistan'dan Türk vatandaşları için vize kararı
İbrahim Canliel, Air Astana Group’un CEO’su oldu
2025'te Antalya'ya 120 bin Letonyalı turist geldi
TUI raporu: Bilgi odaklı seyahatlere artan ilgi artıyor
Turizmin yeni hedefi: Belirsizlik çağında yönü değişiyor
İstiklal Caddesi, 2025'te 107 milyonla rekor kırdı
easyJet: Türkiye, Kıbrıs ve Mısır rezervasyonlarda düşüş
Heritage İstanbul'da tarihi yarımadanın hafızası sunuluyor