Boeing’den Urla’ya eğitim yardımı

Amerikan uçak firması Boeing, Urla ilçesindeki 2 ilköğretim okulunda ''Bilişim Teknolojileri Sınıfı'' yapımına destek oldu

URLA - Amerikan uçak firması Boeing, eğitime destek programları kapsamında, Urla ilçesindeki 2 ilköğretim okulunda ''Bilişim Teknolojileri Sınıfı'' yapımına destek oldu. Boeing'in yaptığı katkı sayesinde Urla Zeytinalanı İlköğretim Okulu ve Çeşmealtı Perihan Mahmut Celalettin Demirgüreş İlköğretim Okulu, Bilişim Teknolojileri Sınıfları'na kavuştu.
Bilişim Teknolojileri sınıflarının açılış töreninde konuşan Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin, içinde yaşadıkları ve çalıştıkları toplumlara katkıda bulunmak istediklerini belirterek, ''Kendimizi Türk toplumunun bir parçası olarak görüyoruz'' dedi.
Urla Kaymakamı Şahin Bayhan ise devlet imkanlarıyla bu tür sınıfların açılmasının mümkünolmadığını, yaptığı destekten dolayı Boeing firmasına teşekkür etti.
Bayhan, konuşmasının ardından Pepin'e plaket verdi.
Konuşmaların ardından iki okuldaki Bilişim Teknolojileri Sınıfı'nın açılışı gerçekleştirildi.
Boeing firmasının 2000 yılından bu yana 24 şehirde 61 eğitim projesi gerçekleştirdiği, okullara 536 bilgisayar ve gerekli ekipmanları sağladığı, 23 Bilişim Teknolojileri Sınıfı kurulmasına destek verdiği kaydedildi.

Manşetler

Mehmet Ali Ağca'nın Papa’ya suikast yaptığı yer turistik oldu
Banksy'den Londra'nın merkezinde yeni heykel
Wego, Türkiye turizmini MENA pazarında güçlendiriyor
Stratonikeia Antik Kenti tiyatrosu etkinliklere açılacak
Ege'ye turist getiren Salamender Voyages iflas etti
BMI Business School’un En Etkin 50 CFO listesi
Alanya'nın dijital göçebe turizminde liderlik için yol haritası
Salda Gölü uzay araştırmaları için doğal laboratuvar
İstanbul Havalimanı dördüncü pistle kapasitesini artırıyor
İspanya’da turizmde aşırı sıcağa karşı yeni önlemler