Boeing 777-200'leri emekli etti!

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, filo yaş ortalamasını düşük tutmak için filosunda uzun yıllardır kullandığı Boeing 777-200 uçaklarını emekli etti.

DUBAI- Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates, filo yaş ortalamasını düşük tutmak için filosunda uzun yıllardır kullandığı Boeing 777-200 uçaklarını emekli etti
Geçtiğimiz günlerde filosuna 65'inci Airbus A380 uçağını ekleyen Emirates Havayolları, bir taraftan da yaşlı uçaklarını envanterinden çıkartıyor. Şirket, 1996'dan bu yana kullandığı Boeing 777'nin 200 modelinin sonuncusunu geçtiğimiz günlerde emekli etti. Uçak yeni bir müşteri bulununcaya kadar Arizona'daki merkezde tutulacak.
Filosunda 234 adet geniş gövdeli uçak bulunan Emirates'in uçak ortalama yaş oranı 75 ay. Önümüzdeki yıl içinde filosuna 26 yeni uçak katacak. Havayolu Boeing 777-200'lerin yanı sıra geçtiğimiz yıl Airbus A340-500'leri de emekli etmişti.

Manşetler

Raylar üzerinde “mermi trenler” seyahati değiştiriyor
Dünyada en çok turist öldürülen, güvensiz şehirler
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi
Brezilya, 2026 Karnavalı'nda yabancı ziyaretçi rekoru
Trump, İspanya ile ticarete veda ediyor
Gürcistan BM turizm adaylığını geri çekti
Astana, Avrupa seyahat forumuna ev sahipliği yapacak.
Turizmci Murathanoğlu beton mikserinin altında kalarak can verdi
Viking Nil Nehri turlarını yeniden başlattı