Bodrum'daki yangın Mazı Koyu'na sıçradı

Alevler, bölgenin yakınındaki dünyaca ünlü Mazı Koyu'nu da tehdit etti. Son gelen bilgilere göre yangın Mazı Koyu'na da sıçradı.

BODRUM - Bodrum Mumcular’da başlayan yangın dünyaca ünlü Mazı Koyu’na ulaştı. Alevler yüzünden bölgede tahliye başladı.

Bodrum Mumcular'da akşam saatlerinde başlayan orman yangını artarak devam ediyor. Ekipler ve vatandaşlar alevlerle canla başla mücadele ediyor. Alevler, bölgenin yakınındaki dünyaca ünlü Mazı Koyu'nu da tehdit etti. Son gelen bilgilere göre yangın Mazı Koyu'na da sıçradı.

KONUTLAR TAHLİYE EDİLMEYE BAŞLANDI

Mazı'da konutlar tahliye edilmeye başlandı. Yangın Mazı'nın yakınında bulunan iki mahalleyi de etkiledi. Aşağı ve Yukarı Mazı Mahalleleri inde evler boşaltıldı. Ayrıca, Gökpınar Mahallesi de yangından etkilendi. Yöre'de adeta seferberlik başladı. Ekipler ve vatandaşlar alevlerle mücadele ediyor, önlem almaya çalışıyor.

Manşetler

Meliá Hotels: Otantik gastronomi deneyimi sunmalı
2026 seçimleri uluslararası seyahatler için riskleri artırıyor
TUI ile Umman arasındaki turizm ortaklığı askıya alındı
Türkiye turizmde ateş hattının ortasında güvenli bir liman
Türkiye havalimanları iki ayda 32,9 milyon yolcuya hizmet verdi
 Korkuteli'nin tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılıyor!
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi