Bodrum Hapimag’ta lezzetli pazar

Bodrum'da yıldız gibi parlayan Hapimag Resort Sea Garden’da her pazar mutfak şefi Cüneyt Kırşan özel lezzetler sunuyor.

ZAFER BAYKAL-TÜRKİYETURİZM
TURGUTREİS
- Deniz manzaralı terasların çevrelediği büyük, güzel bahçelerden adını alan, toplam 191 dönüm alan üzerine kurulu Hapimag Resort Sea Garden Bodrum’da yıldız gibi parlıyor. Üç muhteşem güzellikteki cennet koyu ile çevrili doğa harikası bölgede Mavi Bayrak ile temizliği tescillenen tesis Ege turkuazının tüm güzelliklerini barındırıyor.





Hapimag Resort Sea Garden’da bir pazar keyfi tadan Türkiyeturizm.com Ege temsilcisi Zafer Baykal lezzet dolu bir gün yaşadı.



ŞEF CÜNEYT KIRŞAN LEZZET DAĞITIYOR

Hapimag Resort Sea Garden’ın mutfak şefi Cüneyt Kırşan tesisin güzelliklerine kattığı lezzetle tanınıyor.
Evli ve iki çocuk sahibi 1968 doğumlu Cüneyt Kırşan, Tekirdağ Otelcilik Meslek Lisesi Mutfak Bölümünü bitirdikten sonra 5 yıldızlı otellerde görev yaptı.



Ünlü otellerde gösterdiği başarı ile kısa sürede komilikten, dömi şefliğe kadar yükselen Cüneyt Kırşan 1998 yılında Almanya’nın Hannover şehrinde Fachshule’de kurs gördü. Almanya’da hijyen uygulamaları sertifikasını aldıktan sonra Türkiye’de Milli Eğitim Bakanlığından ustalık belgesi aldı. Daha sonra otellerde eğitimci olarak çalışan Cüneyt Kırşan, 2008 den beri Hapimag Resort Sea Garden’da görev yapıyor.





MESLEKTAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Paskalya Bayramı nedeniyle konuklarına özel brunch sunan şef Cüneyt Kırşan’ı meslektaşları yalnız bırakmadı.Bodrum Holiday Resort&Spa’nın mutfak şefi Kadir Solak ile Bodrum Hilton otel&Spa’nın mutfak şefi Şükrü Yel’de “pazar keyfi”ne katıldılar.
Hapimag Resort Sea Garden her pazar 11.00-15.00 saatleri arasında mutfak şefi Cüneyt Kırşan’ın hazırladığı özel lezzetleri 35 liradan sunuyor.



Hapimag Resort Sea Garden
Yalıçiftlik -Bodrum
Telefon: +90 (0) 252 311 12 80

Manşetler

CNR ve Fuar Markaları İcradan Satışta
Alanya’da Turizm Koridoru Ulaşımla Güçleniyor
Turistik Doğu Ekspresi Başlıyor: İki Kişi Gidiş-Dönüş 33 Bin TL
Danıştay’dan Airbnb Vergisi İçin Durdurma Kararı
İstanbul, 5 yıldızlı otelde dünyanın zirvesinde
TAV Havalimanları’nda Hisse Yapısı Değişti
Teos Yat Limanı Projesi askıya çıktı
Ersoy: ETS ve otel zincirleri devletten teşvik almıyor
Fransa’dan Türk vatandaşları için örnek vize kararı 
Skal Marmara 2026’yı “şekerpare” lezzeti ile karşıladı