Bodrum Böylesini Görmedi: Halk Plajı Dışında Her Yer Boş!

Bodrum’da yaz sezonunda yaşanan düşüş ve turistlerin para harcayacakları yerleri tercih etmemesi sık sık basında gündem oluyor.

BODRUM - Türkiye’nin en gözde tatil bölgelerinden Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu sene turist sayısında yaşanan düşüş dikkat çekiyor. Vatandaşlar, en ucuz giriş ücreti bin lira olan özel plajlara girmek yerine ücretsiz şekilde faydalandıkları halk plajlarını tercih ediyor. Bodrum esnafı ise yaşanan turist kaybı nedeniyle şikayetçi.
Bodrum’da yaz sezonunda yaşanan düşüş ve turistlerin para harcayacakları yerleri tercih etmemesi sık sık basında gündem oluyor.

Bodrum’da en ucuz giriş ücreti olarak bin lira istenen özel plajlarda giriş fiyatları 5 bin liraya kadar çıkabiliyor. Bodrum esnafı ise yaşananları “Bodrum Bodrum olalı böyle bir düşüş görmedi” diye yorumladı.

Manşetler

Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak