BlueStar Jets, Türkiye'de

Dünyanın en büyük özel uçak kiralama şirketi Amerikan BlueStar Jets, FloJet Turkey'in ile Türkiye'de faaliyete geçiyor.

Özkan Altıntaş-Türkiye Turizm


İSTANBUL- Dünyanın en büyük özel uçak kiralama şirketi Amerikan BlueStar Jets, Türkiye'de faaliyete geçiyor. Şirketin Türkiye ve Ortadoğu Temsilciliği'ni alan FloJet Turkey'in basın bilgilendirme toplantısı, 06 Şubat 2008 Çarşamba günü saat 10.00'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bulunan Airport Hotel'in Topkapı Salonu'nda yapılacaktır.



FloJet Turkey Başkanı Cengiz Aras ve FloJet Turkey Danışmanı Halim Mumoğlu'nun hazır bulunacağı toplantıya ayrıca, Flo Egypt Genel Müdürü Hesham Lotfy (Mısır), Flo Jets USA'den John C. Harnage (ABD) ve Flo Greece Genel Müdürü Apostolis Sidaris (Yunanistan) katılacaklar.

4000'in üzerinde uçak ve helikoptere sahip olan BlueStar Jets, dünyada kendi dışında bir temsilciliğe ilk kez FloJet Turkey için izin veriyor. Flo Turkey, geçtiğimiz aylarda 100'ün üzerinde yabancı gazeteci ve acentayı Türkiye'ye davet ederek onlara ülkemizi tanıtmıştı. Flo Turkey, ülkemize ABD'den en fazla turist getiren seyahat acentelerinin başında geliyor.

Manşetler

Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri