KARS -Polonya'da yaklaşık 3 ay önce evlenen Ania ve Michael Hojcicka çifti, balayını bisikletle geldikleri Türkiye'de geçiriyor. Bisikletle Kars'ın Selim ilçesine gelen Hojcicka çiftti, Ani Harabeleri'ni gezdiler.
Yaklaşık 3 ay önce evlendikten sonra balayı için Türkiye'yi tercih eden Polonyalı Ania ve Michael Hojcicka çifti, uçakla geldikleri İstanbul'dan bisikletleriyle Kars'ın Selim ilçesine kadar geldi.
Selim'de kısa bir süre mola verdikten sonra Kars'taki Ani Harabeleri'ni görmek üzere yol hazırlığı yapan Hojcicka çifti, balayını Türkiye'de geçirmekten mutlu olduklarını söylediler. Michal Hojcicka, "Türkiye çok iyi ve oldukça çok rahat bir ülke. Eşim ve ben Kars'a gidiyorduk ve Selim ilçesinde polis arkadaşların bizlere sıcak davranışlarıyla çok memnun olduk. İnsanlarınız çok sıcak ve cana yakınlar" dedi.
Çift daha sonra Ani Harabeleri'ni ve diğer tarihi eserleri görmek üzere Selim'den ayrıldı.
Manşetler
Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri