İSTANBUL- Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, Temel Kotil'e uçaklardan birine "Beypazarı" adının verilmiş olmasından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
Yapılan ikili görüşmeler çok sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilerek, gelecekte yapılabilecek olası ortak projelerin üzerinde duruldu.
THY Genel Müdürü Temel Kotil; "Esenboğa Havalimanı üzerinde 6 – 7 saat süren aktarmalı uçuşları gerçekleştiren yolcularımızın, bu sürelerini daha değerli hale getirebilmek için 2 – 3 saatlik Beypazarı turlarını en kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi. Gerekli tüm düzenlemelerin zaman kaybetmeksizin aktif hale gelmesi için ilgili tüm talimatları ziyaret sırasında tüm yetkililere iletti.
Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında gündeme gelen bir diğer konu ise; Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet firmalarının uçuşlarında kullandıkları "Skytrax ve Skylife" gibi tüm dergilerinde Beypazarı haberlerinin yayınlanması oldu. Bu konuda gereken talimatları ilgililere ileten Kotil, Beypazarı haberlerinin en kısa sürede belirtilen dergilerde yerini alacağını belirtti.
Yerli ve yabancı turist ziyaretlerinin artış göstermesi beklenen gelişmeler sonrasında, Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp ise; "Beypazarı'nda tüm misafirperverliğimizi gelecek olan ziyaretçilerimize göstererek onlara unutamayacakları bir deneyim bırakmak arzusundayız. Bu konuda ki tüm çalışmalarımız hazır durumdadır" dedi.
Manşetler
Türkiye'nin medikal ve kayak turizmine ilgi yükseldi
Andrea Bocelli’nin Romanza 30. Yıl için İstanbul'a geliyor
Yunanistan'dan Türk vatandaşları için vize kararı
İbrahim Canliel, Air Astana Group’un CEO’su oldu
2025'te Antalya'ya 120 bin Letonyalı turist geldi
TUI raporu: Bilgi odaklı seyahatlere artan ilgi artıyor
Turizmin yeni hedefi: Belirsizlik çağında yönü değişiyor
İstiklal Caddesi, 2025'te 107 milyonla rekor kırdı
easyJet: Türkiye, Kıbrıs ve Mısır rezervasyonlarda düşüş
Heritage İstanbul'da tarihi yarımadanın hafızası sunuluyor