Beşiktaş Kanuni Sultan Süleyman'ı transfer ediyor!

Beşiktaş yönetimi, Avusturya’nın başkenti Viyana’da sergilenen Kanuni Sultan Süleyman’ın miğferi konusunda girişimde bulundu

İSTANBUL - Beşiktaş yönetimi, Avusturya’nın başkenti Viyana’da sergilenen Kanuni Sultan Süleyman’ın miğferi konusunda girişimde bulundu...Beşiktaş yönetimi belki beklenen transferleri yapmadı... ama yıldız transferi kadar çok konuşulacak bir hamle geldi.

Siyah-Beyazlı yönetim hali hazırda Avusturya’nın başkenti Viyana’da sergilenen Kanuni Sultan Süleyman’ın miğferinin 1 hafta Vodafone Park’da sergilenmesi için başvuru yaptı.
Yönetimin asıl amacı süreç içinde Yavuz Sultan Selim'in değerli taşlarla süslü hançerini, 3. Murat'ın sedefle işlenmiş ahşap has oda kapısını, Uluğ Bey'in çekmecesini ve Cizre Ulu Camiinin kapısını sergilemek istiyor.

Manşetler

IATA, Venezuela’dan uçuş izinlerini geri vermesini istedi
11.000 Alman tatilci en beğendiği otelleri belirledi
Taş Tepeler’de yeni bulgular Neolitik Döneme ışık tutuyor
Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!