Bentour Reisen, Türkiye Müdürü Melih Yetiş oldu

Bentour Reisen, Türkiye Müdürü Melih Yetiş, turizm sektöründe 40 yılı aşkın deneyime sahip olup, 17 yıl TUI'de çeşitli pozisyonlarda görev aldı

ANTALYA - Bentour Reisen, uzun yıllardır Genel Müdürlük görevini yürüten Vildan Erdin'in karşılıklı anlaşma yoluyla şirketten ayrıldığını duyurdu. Bentour Reisen'in Türkiye'deki başarılı konumlandırmasında büyük rol oynayan Erdin'in yerine, eski yardımcısı Melih Yetiş getirildi.

Melih Yetiş, turizm sektöründe 40 yılı aşkın deneyime sahip olup, 17 yıl TUI'de çeşitli pozisyonlarda görev almıştır. İstanbul'daki Touristalia'nın Genel Müdürü olmadan önce Bentour Reisen'e katılan Yetiş, burada Genel Müdür Yardımcısı olarak etkileyici sonuçlar elde etmiştir. Şimdi ise Genel Müdür olarak görevi devralıyor.

Bentour Reisen'in kurucusu ve CEO'su Kadir Uğur, "Melih Yetiş ile birlikte, süreçlerimizi optimize etme ve ürün stratejimizi geliştirme konusunda sektördeki en deneyimli uzmanlardan biriyle çalışıyoruz.

Manşetler

FITUR 2026, En İyi Stand Ödülü'nün kazananları açıkladı.
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!
Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor
FITUR Woman’da turizmin kadın liderliğini konuşuldu
Dünyada 38 milyonu aşkın kruvaziyer yolcusu bekleniyor.I