Bentour Reisen, Türkiye Müdürü Melih Yetiş oldu

Bentour Reisen, Türkiye Müdürü Melih Yetiş, turizm sektöründe 40 yılı aşkın deneyime sahip olup, 17 yıl TUI'de çeşitli pozisyonlarda görev aldı

ANTALYA - Bentour Reisen, uzun yıllardır Genel Müdürlük görevini yürüten Vildan Erdin'in karşılıklı anlaşma yoluyla şirketten ayrıldığını duyurdu. Bentour Reisen'in Türkiye'deki başarılı konumlandırmasında büyük rol oynayan Erdin'in yerine, eski yardımcısı Melih Yetiş getirildi.

Melih Yetiş, turizm sektöründe 40 yılı aşkın deneyime sahip olup, 17 yıl TUI'de çeşitli pozisyonlarda görev almıştır. İstanbul'daki Touristalia'nın Genel Müdürü olmadan önce Bentour Reisen'e katılan Yetiş, burada Genel Müdür Yardımcısı olarak etkileyici sonuçlar elde etmiştir. Şimdi ise Genel Müdür olarak görevi devralıyor.

Bentour Reisen'in kurucusu ve CEO'su Kadir Uğur, "Melih Yetiş ile birlikte, süreçlerimizi optimize etme ve ürün stratejimizi geliştirme konusunda sektördeki en deneyimli uzmanlardan biriyle çalışıyoruz.

Manşetler

Meliá Hotels: Otantik gastronomi deneyimi sunmalı
2026 seçimleri uluslararası seyahatler için riskleri artırıyor
TUI ile Umman arasındaki turizm ortaklığı askıya alındı
Türkiye turizmde ateş hattının ortasında güvenli bir liman
Türkiye havalimanları iki ayda 32,9 milyon yolcuya hizmet verdi
 Korkuteli'nin tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılıyor!
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi