Bentour Reisen otel rehberleri eğitimi ile sezonu açtı

Bentour Reisen 30'dan fazla otel rehberinin katıldığı otel rehberliği eğitim semineri ile 2023 ya z sezonunu açtı.

ANTALYA-Miracle Resort Hotel`de geçtiğimiz haftada 30'dan fazla Bentour Reisen otel rehberinin katıldığı otel rehberliği eğitim semineri ile 2023 ya z sezonunu açtı. Müşteri hizmetleri, rehberlik hizmeti, operasyon, hukuk ve psikoloji konularını kapsayan eğitim ve geliştirme programı ile rehberler arasındaki iletişim, etkileşim ve yeteneklerinin farklılaşma çalışmaları yapıldı.

Bentour Reisen'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur, Bentour Reisen COO'su Dieter Reiser ve Bentour Reisen Türkiye Genel Müdürü Vildan Erdin`in açılış konuşmalarıyla seminer başladı.

Meslek hayatına otel rehberliği ile başlamış olan Kadir Uğur, „Rehberimiz müşteri karşısında Bentour’u temsil eden kişi. Rehber arkadaşlarımızın sayesinde müşteri memnuniyetini %99,6 oranlarda koruyabilmekteyiz. Diğer Operatörlere nazaran fiyat odaklı değil, hizmet odaklı çalışıyoruz,” dedi.

İş ve psikoloji konusunda çok sayıda kitabın yazarı Prof. Dr. Acar Baltaş verdiği eğitimde, iş hayatında iletişiminin yanı sıra duyguların kararlar üzerindeki etkisini vurguladı.

Günün diğer konuşmacıları arasında Bentour Reisen müşteri hizmetleri uzmanı Bettina Sabel ve rehberlerin koordinasyon konularında operasyon müdürü Şahamettin Çelik yer aldı.

Manşetler

OYAK, köprü ve otoyol özelleştirmelerine talip
Oteller aşırı fotoğraf çekmeyi dizginlemeyi amaçlıyor.
26. WTTC Küresel Zirvesi'nin ev sahibi Malta
Dubai turizm için influencer yetiştirecek
FAA, yapay zekâ ile hava trafik kontrolü deniyor
İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü
Seyahatin yeni rotasını lezzet çiziyor: 2026’nın turları
Brussels Airlines ile Deutsche Bahn, tek bilete girdi
Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!
İki kıta arasında yüzmek dünyayı çekiyor