ANTALYA - Bentour Reisen, Antalya’da son teknolojiyle inşa ettiği ait modern binasında hizmet vermeye başladı. Şirketin 100’ün üzerindeki personel artık çalışmalarını 3 bin metrekarelik, en son teknolojiyle donatılmış yeni binasında sürdürecek.
Bentour Reisen, yeni merkeziyle Türkiye tatil ürün yelpazesini daha da genişletmek için gerekli kapasiteyi ve modern altyapıyı oluşturdu. Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur, “Ekibimizi bu verimli çalışma ortamında bir araya getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni ofisimiz, gelecekteki tüm zorluklara en iyi şekilde hazırlanabilmemiz için mükemmel bir zemin oluşturuyor.” açıklamasını yaptı.
Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur
En yeni enerji ve teknoloji standartlarında inşa edilen bina, yalnızca operasyonel verimliliği artırmakla kalmıyor, aynı zamanda çalışanlar için bistro, teras, sauna, fitness ve dinlenme odası da dahil olmak daha konforlu ve modern bir çalışma ortamı sağlıyor. Bentour Reisen’in sürdürülebilir çözümler konusundaki kararlılığını vurgulayan yeni ofis, yenilikçi bir enerji konseptine sahip. Alman üretici Tommatech GmbH tarafından geliştirilen güneş panelli çatı, çevre dostu enerji üretimine katkıda bulunuyor.
Bentour Reisen Türkiye Müdürü Melih Yetiş
Almanca konuşulan bölgelerde Türkiye uzmanı olarak konumlanan Bentour Reisen, Türkiye,Almanya,Hollanda,Avusturya ve İsviçre arasındaki yakın işbirliğine büyük önem veriyor. Bu doğrultuda, yeni bina, departmanlar arası iletişimi kolaylaştırmak ve iş süreçlerini daha verimli hale getirmek için de stratejik olarak tasarlandı. Modern konferans ve eğitim salonları sayesinde misafirler, iş ortakları ve çalışanlar için hızlı ve etkili bir organizasyon yapısı oluşturdu.
Manşetler
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi
Brezilya, 2026 Karnavalı'nda yabancı ziyaretçi rekoru
Trump, İspanya ile ticarete veda ediyor
Gürcistan BM turizm adaylığını geri çekti
Astana, Avrupa seyahat forumuna ev sahipliği yapacak.
Turizmci Murathanoğlu beton mikserinin altında kalarak can verdi
Viking Nil Nehri turlarını yeniden başlattı